Rapper ‘Bigidagoe’ neergeschoten in Amsterdam

26
Rapper 'Bigidagoe' neergeschoten in Amsterdam
Foto screenshot uit video - Bigidagoe - 1Serie (prod. by Thez)

In Amsterdam is een man rond 15.45u vanmiddag ernstig gewond geraakt bij een schietpartij in de Vechtstraat. De schutter is daarna gevlucht. Volgens Het Parool is het slachtoffer een 23-jarige rapper genaamd ‘Bigidagoe’ (foto) wiens echte naam Danzel S.聽is.

Op basis van eerste getuigenverklaringen zoekt de politie een donkergetinte man met zwarte kleding. Hij heeft mogelijk dreadlocks. De politie waarschuwt om de man niet te benaderen, maar direct het noodnummer te bellen.

Wat er aan de schietpartij voorafging, is niet duidelijk.

26 REACTIES

 1. Ik snap deze zogenaamde rappers niet.
  Terwijl mensen opkomen voor Black Lives Matter.
  Wat doen deze idioten? Elkaar doodschieten.
  Hoe ziek kun je zijn?
  Deze mensen moeten geen podium krijgen met hun zogenaamde drillrapp.
  Ziek zijn ze.
  Jongeren ik roep jullie op. Kijk aub niet naar low lives, als rolmodel.
  Werk hard. Heb zelfrespect.


  Maak melding

 2. Ariet je weet duidelijk niet waar je over praat. Informeer je zelf eerst voordat je uitspraken doet.
  gemodereerd

 3. Arlet
  Ahum dus yu moes taki a blaka soet a blaka dus onderling BLDM Black Lives don’t Matter.
  Want da now wit mang sa bari deng black lives e discrimineer want deng mag soet kirie en unu niet馃槑馃槑
  Ach dommer kun je niet zijn maar het geldt niet voor allemaal


  Maak melding

 4. Voor de wat ouderen onder ons;
  Herinnert u zich deze nog?
  Na doe mi doe mi wani doe, bigidagu kon bijte mi.
  W贸w w贸w w贸w
  W贸w w贸w w贸w
  Bigidagu kon bijte mi.


  Maak melding

 5. Hij zou toch niet neergeknald zijn omdat hij een leuke kop heeft ? De meesten van deze low budget artiesten zijn in de drugshandel actief dus dat bigidagoe is neergeknald, behoeft geen verdere uitleg. Ik zou zeggen ruimen jullie elkaar lekker op.


  Maak melding

 6. is dit de zoveelste afrekening.. wie zal het zeggen,,,

  heel wat ladingen zijn nooit op plaats van bestemming aangekomen..
  gemodereerd

 7. Ik zou deze man geen 23 schatten maar veel ouder. En ja .. waarom jezelf bigidagoe laten noemen. Veel getinte mensen zijn er zo makkelijk in om onszelf te denigreren. Vooral veel laaggeschoolde afro Amerikanen noemen zich nigger, dat scheldwoord is zo vernederd.


  Maak melding

 8. aan schotwonden overleden door een schietpartij? Eerder aan een hartaanval door te veel
  Burger King denk ik.
  Op je 23e er zo uitzien.
  Triest geval.

  (blijft erg)
  gemodereerd

 9. Bigidagoe is een hele zware jongen laag in ze 1 serie mijn leven is 1 serie . Jongen je wil mensen rippen toch je wil mensen beschouwen jij en je kakkerlak gang joey ak drechter hahaha grappige boys nee geen 9 tot 5 bla bla bla wrm ging je niet rennen o nee kan je niet. Jullie stoere bigi mannen film of serie is afgelopen zonder vervolg , mensen lieve kinderen dit is precies hoe je het niet moet doen !!!!!
  gemodereerd

 10. Ze willen ons niet goed zien ai no swa hij was net op dreef zonde sterkte na de zone 6 en de familie
  gemodereerd

 11. Arlet je heb een duidelijke boodschap gegeven, dat moet duidelijk zijn en begripvol ok, maar desondanks blaf ik even mee waf waf waf waf woef woef woef woefie, ok bigidagoe ga werken en sporten je bent te vet om te rapper, zijn odi odi waf waf


  Maak melding

 12. @ Bagson
  Waar heb je problemen meer. Ik las zijn reactie. Ik denk dat je het gewoon niet begrijpt en vervolgens iets onzinnigs opschrijft
  Het enigste dat ik kan bedenken is dat je zelf ook laaggeschoold of totaal niet geschoold bent
  Onze bevolkingsgroep heeft er een handje van zichzelf belachelijk te maken.

  ad.nl/amsterdam/woning-van-moeder-neergeschoten-rapper-bigidagoe-in-amsterdam-doorzeefd-met-kogels~a97746fd/?referrer=https://www.google.com/


  Maak melding

 13. TS 26 augustus 2020 At 00:42
  Bigidagoe is een hele zware jongen laag in ze 1 serie mijn leven is 1 serie . Jongen je wil mensen rippen toch je wil mensen beschouwen jij en je kakkerlak gang joey ak drechter hahaha grappige boys nee geen 9 tot 5 bla bla bla wrm ging je niet rennen o nee kan je niet. Jullie stoere bigi mannen film of serie is afgelopen zonder vervolg , mensen lieve kinderen dit is precies hoe je het niet moet doen !!!!!

  Ik kan niet anders zeggen dan dat je gelijk hebt. Ook ik begrijp niet onder welke categorie ik hun muziekgenre moet plaatsen. Het lijkt wel alsof deze ‘kunstenaars’ allemaal geestelijk gehandicapt zijn omdat de teksten werkelijk nergens om gaan. Bovendien de danspasjes doet mij vermoeden dat de meeste van deze muzikanten met een dildo in hun achterwerk lopen te dansen.
  Over Bigidagoe kan ik kort zijn. Als je de zware jongen wilt uithangen omdat je zogenaamd door je broers beschermd wordt dan heb ik een advies voor jou. Op een dag ontmoet je een moro Bigi- dagoe die jou een flarden scheurt.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.