zaterdag, april 27, 2024
HomeNieuws uit SurinameTerrein OS Commissaris Simonspolder wordt schoongemaakt

Terrein OS Commissaris Simonspolder wordt schoongemaakt

-

Does Travel - naar Suriname

Minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken (OW) heeft op donderdag 22 februari het startsein gegeven voor de schoonmaak van het terrein van OS Commissaris Simonspolder. De lagere school is toe aan een grondige schoonmaakbeurt. Dat heeft het schoolhoofd laten weten door middel van een schrijven, dat ze heeft gericht aan de minister.

Onder de aanwezigen waren onderdirecteur Openbaar Groen, de buurtmanager van ressort Domburg, DNA-lid Reshma Mangre, vertegenwoordigers van het commissariaat en technische team OW.

Volgens de bewindsman hebben scholen hoge prioriteit. Er mag altijd een beroep gedaan worden op OW voor schoonmaak- en rehabilitatiewerkzaamheden. Sudhir Chotkoe, onderdirecteur van Openbaar Groen gaf aan zeer blij te zijn, om de school te ondersteunen. “De leerlingen kunnen binnenkort in een nette en frisse omgeving spelen en les volgen”, aldus Chotkoe.

DNA-lid Mangre, die tevens voorzitter is van onderwijsvakbonden bedankte de minister en team hartelijk voor zijn inspanning. Mangre geeft aan dat ze vaker op het veld zal gaan en analyseren wat de noden zijn van de burgers.

“Ik ben de minister en zijn team zeer dankbaar en ik hoop dat mijn verzoek voor het bouwen van een sportzaal binnenkort ook in behandeling wordt genomen”, zegt het schoolhoofd.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
  1. En de school van Geyersvlijt??
    Hft geen licht en ook geen water en het terrein onder wied en ht terrein met gymzaal is vr zwervers.
    95% van de scholen zien er niet uit. OW hft hoop mensen zonder diploma daar zitten.
    Zelfs een adviseur, die dom en ongemanierd is.


    Maak melding
  2. Dit bedoel ik!
    Verwaarloosde scholen horen niet in het dna besproken te worden.
    Dit schoolhoofd heeft het ministerie OW benadert en dit is het gevolg.

    De afgelopen jaren zijn de overheidsgebouwen, scholen en infrastructuur nooit onderhouden.
    Onderhoud moet regelmatig plaatsvinden.

    OW probeert met weinig middelen een inhaalslag te maken.


    Maak melding
  3. Belachlijk, een schoolerf met po- clain laten schoonmaken. Hoeveel jaren is dan geen onderhoud verricht? Een dna lid is na 3,5 jaren eindelijk wakker, want de verkiezing nadert. Aan de minister het advies om dergelijke zaken niet breed in de pers te brengen : het werkt averechts !!!


    Maak melding
  4. De meeste scholen zien er verschrikkelijk slecht onderhouden uit, het wordt alleen maar erger .
    De scholen moeten geverfd worden had al tig jaar geleden moeten gebeuren.
    De regeringen moeten zich kapot schamen!!!!


    Maak melding
  5. De verkiezingsstrijd wordt zichtbaar. Er is nu wel geld om de verwaarloosde scholen een cosmetische behandeling te geven.Voorheen was dit niet mogelijk.Je kan duidelijk merken dat deze wannabee bestuurders nooit aandacht hadden voor de veiligheid van de leerlingen en het personeel.Het terrein van de school is overwoekerd geweest.Giftige geslagen houden zich schuil in dit soort omgevingen.Er hadden slachtoffers kunnen vallen.Nooit meer VHP


    Maak melding
  6. @Watje, jouw VHP regering heeft de scholen compleet laten verwaarlozen.Als je goed observeert valt het op dat schoolbesturen angst hadden om kritiek te leveren op de (financiële)middelen die ze kregen toegeschoven. Jouw rancuneuze president boezemde angst bij de directies. En nu de verkiezingen
    dichterbij komen gaat Santokhi de sinterklaas uit Lelydorp spelen. Het bedrog van fie man en zijn regering is allemaal zo doorzichtig.


    Maak melding
  7. Is dit wel een representatieve foto van het erf van de school?
    Dit bos lijkt niet op een iets dat in drie en een half jaar is ontstaan….
    Als er op tijd onderhoud gepleegd wordt, zal men in de toekomst ook minder energie moeten steken in dit soort projecten. Het is net als of je de kleine beurt voor je auto overslaat en alleen voor de grote beurt gaat, ja dan ben je ook meestal het veelvuldige aan kosten kwijt.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES