woensdag, mei 8, 2024
HomeNieuws uit SurinameSampie: "Er is iemand ingezet om mij te achtervolgen"

Sampie: “Er is iemand ingezet om mij te achtervolgen”

-

Does Travel - naar Suriname

Ook ABOP-parlementariër Edgar Sampie heeft de oproep van activist Marcel Oostburg om vandaag actie te voeren bij het gebouw van het Surinaamse Openbaar Ministerie (OM) ondersteund. Sampie stelde vandaag uit betrouwbare bronnen informatie te hebben gehad dat er iemand is ingezet om hem te achtervolgen.

“Men vindt dat Sampie te wreed naar buiten komt. De harde informatie die Sampie naar buiten brengt. Kijk, men houd niet van kritiek in dit land. Het moment dat iemand kritiek levert, gaan ze proberen om jouw te tackelen”, zei de parlementariër vandaag aan journalisten in Suriname.

Volgens de ABOP’er was hij vandaag als Surinamer daar en deed hij ook een beroep op zijn overige collega’s van de ABOP en VHP om deze protestactie te komen ondersteunen.

De reden van zijn ondersteuning heeft ook te maken met de ontwikkelingen rondom de Pan American case. Het OM heeft uiteindelijk besloten om de ondersteuningspetitie niet in ontvangst te nemen. Dat heeft ze via de aanwezige politie voor het Parketgebouw laten weten aan Oostburg en gevolg.

Sampie heeft de afgelopen periode veel aandacht gevraagd voor deze case, maar ontkent dat hij de klokkenluider is. Volgens de parlementariër is hij nu juist wakker geschud om meer zaken te onderzoeken en naar buiten te brengen.

“Ik ben 1 maal 24 uur alert en ik volg die mannen ook. Nadat ik die Pan American kwestie naar buiten heb gebracht, heb ik gezien hoeveel berichten op Facebook zijn geplaatst door fake accounts. Berichten dat Sampie percelen zou hebben gehad op het Sabaku-project. Ik heb Atencio horen zeggen dat Sampie één van de corruptelingen is.

Ik zie dit allemaal als reactie op die Pan American kwestie. Maar ik ben ready voor alles. Ik ben niet bang voor niemand in dit land. Alleen de Almachtige. Daarom loop ik niet met beveiliging. Ik voel me vrij om overal in het land te gaan zonder beveiliging. Niemand kan wat met Sampie doen. Meki den sabi dati”, aldus de politicus.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

23 REACTIES
  1. net als bellie ,oproer voor aandacht en als het allemaal niet gaat met slap hangende pootjes terug. Bij de ndp mag hij de toiletten straks schoonmaken 🙂 🙂
    Een verrader kan je enkel een (vuile)toiletpot toevertrouwen


    Maak melding
  2. Waar vindt Suriname dit soort mensen om een land te leiden????
    Deze man zit in de regering en steunt een illegale activiteit tegen de regering.
    Als ik kijk naar zijn baas van de ABOP dan snap ik dat hij voor dit soort mensen kiest, want hij weet niet beter.
    Surinamers moeten we niet beter kijken naar de mensen die we kiezen om het land te leiden.
    Dit zijn mensen die ons land alleen maar schande toebrengen.
    Wanneer worden meerdere mensen wakker, want dit kan niet zo langer.
    In every situation God is saying something.
    Volk van Suriname; sterkte en wijsheid.


    Maak melding
  3. Hij is overrijp, voor een psychiatrische- Centrum. Hoop dat hij geholpen kan worden!
    Zoniet, in een gesloten inrichting, op het terein van het militaire-Hospitaal.


    Maak melding
  4. iedereen speelt maffia in suriname. waarom????????

    zwem je in geld en drugs of bouw je op bravo of een wapen????????????

    elke zwerver speelt tegenwoordig een soort maffia.

    niemand kan ze iets doen?????????

    Niemand gunt een ander iets. na lek 1000 kraboe ien wan olo oen de.


    Maak melding
  5. Wanneer ik door de straten van Paramaribo rijd ,dan merk ik dat alle winkels (SUPERMARKTEN) de hele handel van Suriname enz enz in handen zijn van mensen die NIET op PIQUE,OOSTBURG,MAKOE,DULDER en HOOGHART (gefrusteerden) lijken.Die vooruitstrevende mensen houden zich vaker bezig met het gezinsleven, en gaan voor het hoger doel in het leven (studie en gezin),terwijl anderen zich bezighouden met criminele activiteiten (berovingen,bolletjesslikken,ordinair gedrag,bedelen)….Criminelen moeten met wortel en tak opgeruimd worden…….Wat zal er met de REST gebeuren als CHAN ,de mensen die op hem lijken,en ALLE andere AZIATEN het land Suriname verlaten ? Is er daarover eens nagedacht…?…WEG MET CRIMINELEN (NDP/ABOP/PL) IN DE POLITIEK.


    Maak melding
  6. Trek de blik maar open voor weer een volgende achterlijke man die zich als politicus mag uitgeven en voor jokkebrok daar zit. Ondertussen is zijn zakken met lounge zaken goed gevuld en hoeft deze zielige man zich geen zorgen te maken.
    Sampie is een leeghoofd en iedere avond staat hij thuis voor de spiegel met de vraag; wat is de functie van een nachtkastje ‘s avonds ?
    Precies, dat is dus ook wat voor gem geldt.


    Maak melding
  7. In Suriname lopen er erg veel rovers. Dus de kans dat hij door een rover werd achtervolgd is groot. Maar dat hij niet bang is voor de rovers moet ik nog zien.


    Maak melding
  8. sampie jij zei op radio ABC dat de eerste man van het land opdracht gaf dat iemand of iets hem moet achtervolgen , later noemde jij de namen van de president en de minister van OW en de minister van Financien , allemaal van de vhp , gek hé , een olifant zal het wel niet zijn , misschien een aap , of toch een muis , sampie kijk in een spiegel dan zie je wie jou achtervolgt , ja jou spiegelbeeld , brunswijk moet jou ook eens achtervolgen , jij en jou spiegelbeeld willen naar de ndp


    Maak melding
  9. Sample, heeft gewoon de werkwijze van een criminele organisatie blootgelegd. Deze criminele organisatie wordt gevormd door Santokhi, Nurmohamed en Ragoebarsing. Het is toch ongehoord dat een particulier een woningbouwproject opstart en dat de overheid moet betalen voor wegen, afwatering en elektriciteit in dat project. De regering Bouterse ging niet akkoord met het inrichten van de in frastructuur op kosten van de overheid. De projectontwikkelaar heeft zijn huizen verkocht voir USD 35000 – en maakte daarbij vette winst. De kans is groot dat de criminele organisatie Sampie het zwijgen wil opleggen.


    Maak melding
  10. RobG, wat voor argumenten u ook aandraagt, het blijft ‘de pot die de ketel verwijt, dat het zwart ziet!’

    Volgens u, ging de veroordeelde en voortvluchtige massamoordenaar, Desi Bouterse niet akkoord met ‘het inrichten van de infrastructuur op kosten van de overheid’, waar men vraagtekens bij kan zetten, maar goed…! Waar hij wel mee akkoord ging en actief aan deelgenomen heeft en voor veroordeeld is, is het afslachten van minstens 45 van zijn landgenoten!

    Zo te oordelen ligt u en velen met u, daar blijkbaar niet wakker van…!


    Maak melding
  11. Zoveel maffe reacties onbegrijpelijke. Takrusanie. Bakrusanie bestaan echt wel mang in nl zelfs. In nl is het de belastingdienst al heb je honger en geen geld en goederen in huis kopen maar die grote gierige witte roze gele lebas achtervolgen je doodziek hun zijn dood ziek daar bij de overheidbelastingdienst en de allochtonen o.a ook suri’s overal waar hun zitten hun gunnen je niks, maar lekker meedoen met de grote criminele jongens zo gaat het nu een beetje ook in suriname deze sampie is niet gek en ziet geen spoken. Amen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES