woensdag, mei 8, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieArtiest Kappalani en broer in vrijheid gesteld

Artiest Kappalani en broer in vrijheid gesteld

-

Does Travel - naar Suriname

De bekende artiest Kappalani (Olando W.) en zijn jongere broer Harvey W. zijn vandaag door het Openbaar Ministerie in vrijheid gesteld. De broers hebben de schade aan de benadeelde vergoed, waardoor er geen noodzaak meer was om hun langer in detentie te houden.

Volgens het Korps Politie Suriname werden de broers verdacht van diefstal van een groot geldbedrag uit een auto. 
 
Op basis van camerabeelden is vastgesteld dat twee mannen uit een voertuig aan de Indira Gandhiweg waren uitgestapt. Een van ze liep naar een worst stand, terwijl de andere naar een auto liep. Deze laatste pakte een tas uit het voertuig.

Volgens de benadeelde had hij 148.000 Surinaamse dollars in de tas bewaard. Bij het bekijken van de beelden is de artiest Kappalani positief herkend. De sterke arm spoorde de artiest op. Hij werd vrijdag 5 januari in Wageningen aangehouden en overgedragen aan recherche Regio Midden Suriname.

Nadat Kappalani geconfronteerd werd met de beelden bevestigde hij dat hij degene is die naar de worststand liep. Hij wist niet dat zijn jongere broer de diefstal uit een auto had gepleegd.

Harvey heeft zich op maandag 8 januari aangemeld bij de Recherche Midden Suriname. Hij gaf volmondig toe de diefstal te hebben gepleegd en verklaarde bij de politie dat hij het geld heeft verbrast. Harvey werd meteen in verzekering gesteld. De aanhouding van de broers werd vervolgens met 30 dagen verlengd.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
  1. Sorry, maar ook dan verdienen ze gewoon een straf. Hooguit wat lager omdat je schuld bekende en het geld terug gaven maar het schuldig zijn aan een misdaad staat vast!


    Maak melding
  2. O ja, gaat dat tegenwoordig zo toe bij het plegen van een bij wet strafbaar feit?
    De schade vergoeden en daarmee is de kous af? Hell no, het betrof een strafbaar feit, namelijk DIEFSTAL (in vereniging nog wel).
    Het bewijs ligt er.


    Maak melding
  3. Je steelt en moordt in Suriname naar hartelust en wanneer je gesnapt wordt begin je te roepen dat men je om politieke redenen een loer wil draaien. Je geeft het gestolen geld of de gestolen spullen terug, je geeft na gemoord te hebben jezelf amnestie en alles is volgens justitie en politie en een groot deel van de bevolking in Suriname OPGELOST..


    Maak melding
  4. En waarom mocht VP ADHIN toen niet betalen voor de afgeschreven computers en camera’s?? Zie daar de criminelen bij ons gerechtelijke macht.
    Omdat deze mensen aan ABOP gelinkt worden???
    Waarom dat geld stelen als je ht zo kan terugbetalen??


    Maak melding
  5. debby jou vriend adhin , komt nog aan de beurt , let maar op , en nog veel meer van jou vrienden hier in suriname , eerst jou baas ddb uit zijn hol roken en in de bak pleuren , en laffe honden zijn niet ziek , dus geen voorkeur voor die moordenaar , en hij wordt oud , zeker 93 jaar 15 jaar lang zal hij pijnlijden


    Maak melding
  6. Vrijgelaten na het terugbetalen van het gestolene (de schade).
    Wie verzekert mij dat er alleen sprake was van materiële schade? Is de benadeelde misschien ook bedreigd geworden?


    Maak melding
  7. Dat Suriname slechts over één PG beschikt, zegt wel veel over het justitieel apparaat in ons land. Een eerlijke gang van zaken is dus ver te zoeken. De PG die door de president van het land beëdigd wordt, bepaald wie vervolgt word en wie niet. Een voorbeeld, die 2 medewerkers van de centrale bank zijn schuldig, Kirpalani, Combemarkt, Kuldipsingh en al die andere grote hindustaanse handelaren zijn vrijuit gegaan in deze geruchtmakende zaak.. ! Kappalani zal wel de juiste contacten hebben om snel weer vrij te mogen rond lopen. Interpol heeft Suriname ook al eerder duidelijk gemaakt dat men niet meedoet aan die vieze politieke spelletjes die hier gespeeld worden. Ik zeg verder niets…


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES