dinsdag, mei 7, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVoortvluchtige Guyanees die vriendin doodschoot aangehouden in Suriname

Voortvluchtige Guyanees die vriendin doodschoot aangehouden in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo hebben wederom succes geboekt nadat zij Shaqawn A. meer bekend als ‘Izwe Boss’ vandaag in Suriname hebben aangehouden.

De verdachte van Guyanese komaf wordt sinds 2021 gezocht door de Guyana Police Force (GPF). De man zou zijn vriendin hebben doodgeschoten met een vuistvuurwapen.

Het slachtoffer zou na de moord op het achtererf van de verdachte zijn begraven. Een jongere zus van het slachtoffer die getuige was van de schietpartij alarmeerde de politie over het geval.

Op aanwijzing van het zusje werd het lichaam van het slachtoffer op het erf aangetroffen. Sinds toen wist Shaqawn zich schuil te houden voor de politie. De Guyanese politie had sterk het vermoeden dat de verdachte naar Suriname was uitgeweken, om zich zodoende te onttrekken aan zijn aanhouding.

De verdachte werd na goed speurwerk in beeld gebracht, aangehouden en ter voorgeleiding overgedragen aan de recherche. A. zal volgens procedure overgedragen worden aan Guyana. Het onderzoek duurt voort.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. De zintuigen van de notoire racisten zoals henkes op Watetkant zijn op onverklaarbare wijze uitgevallen; ze voelen, ruiken, horen, proeven en zien plotseling niets meer. Daarom kunnen ze ook geen racistisch kommentaar leveren.

  2. Wanneer gaan we elkaar op correcte wijze bejegenen? Het is heel fijn om scherp onderbouwde en opbouwende comments te lezen. Wij Srananmangs moeten nog leren elkaar in waarde te laten om zodoende ons te tillen naar hogere niveau. Soms zien wij de meest ordinaire uitspattingen van onze moeders. Dit geeft onze moraal en ethiek heel helder aan. Uiteraard begrijp ik Marie levens(vierde klas min niveau) en toch geloof ik heilig in dat al die personen die zich schuldig maken aan schuttingtaal, etnische waardeoordeel en veel meer, goede opvoeding hebben gehad van hun opvoeders. Nogmaals niet persoonlijk bedoeld maar check het als eye opener voor één ieder !

  3. Hoera hoera hoera we hebben hem. Ladies and gentlemen we got him….

    Iam dreaming of a white Christmas

  4. Moet eens gezegd worden. Dit soort guyanezen zijn netals hyena’s neergestreken in su. Ze hebben geen principes n leven meestal boven wet n recht.overal smijten ze rommel n wanr je ze aanspreekt ontstaat er gelijk n conflictsituatie . Bij elke zin vn hun komt ht woord fucking of motherfucker voor zels mt hun minderjarige kinderen gn ze zo om.
    Ik zeg dit alles uit ervaring ht is n ka vn n volk die hier in su zijn neergestreken. Een bekende gezegde in su: je moet ervoor zorgen dat je 2 soorten niet als buren moet hebben. Nl n blawkap n dit soort stront demeraraachtigen. Ka volk..EN DAN WIL CHAN EEN BRUG BOUWEN VOOR DEZE DAGGOES.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES