dinsdag, april 30, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVermoedelijke brandstichter mishandeld, gegijzeld en naar politie gebracht

Vermoedelijke brandstichter mishandeld, gegijzeld en naar politie gebracht

-

Does Travel - naar Suriname

 
Twee mannen hebben zich vrijdagmorgen aangemeld bij politie Jarikaba, met een man die volgens hen een auto in brand probeerde te steken. Dit gebeurde donderdagavond aan de Jarikabaweg in Suriname.
 
Volgens de aangever B.M. (26) was hij met zijn voertuig bij zijn vriend F.H. aan de Jarikabaweg. Op een gegeven moment zag hij dat er rook onder zijn auto vandaan kwam. Hij nam een kijkje en zag vuur, waarna hij overging tot blussen.
 
Hij kreeg het vermoeden dat een zekere Rabinder K., die ook in de buurt woonachtig is, de brand zou hebben gesticht. Dit vermoedt hij omdat hij eerder in een woordenwisseling met Rabinder was geraakt.
 
De aangever en zijn vriend reden na het blussen naar de woning van Rabinder. Ze mishandelden hem op zijn woonadres. Na de mishandeling reden ze weg. Rond 04.00u reden ze wederom naar de woning van de vermeende verdachte en mishandelden hem opnieuw.

Vervolgens bonden ze de handen en voeten van K. vast met een stuk touw. Hij werd daarna in de kofferbak geplaatst. De aangever en zijn vriend reden richting de Uitkijkbrug.

Onderweg lukte het de vermeende brandstichter om zich los te krijgen. Hij begon hard tegen de achteruit te slaan, waarna de aangever zijn auto tot stilstand bracht. Op dat moment ging een voorbijganger langs die de situatie opmerkte.

Om problemen te voorkomen besloten ze de vermoedelijke brandstichter naar de Surinaamse politie te brengen. Bij de politie van Jarikaba aangekomen werd het duo meteen  aangehouden.
 
De vermeende verdachte is met een visum verwezen naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Hij vertoonde verwondingen vanwege de mishandeling.
 
Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie wordt beslist of het duo in verzekering wordt gesteld.
 

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES