vrijdag, mei 10, 2024
HomeNieuws uit SurinameIn weekend besluit of werkzaamheden nieuwe DNA vergaderzaal doorgaan

In weekend besluit of werkzaamheden nieuwe DNA vergaderzaal doorgaan

-

Does Travel - naar Suriname

Minister Ori van Onderwijs in Suriname heeft donderdagavond in het STVS programma 8er ’t Nieuws gereageerd op de uitspraken van NDP-fractieleider Rabin Parmessar. Parmessar zei gisteren tijdens een oriëntatiebezoek op de bouwlocatie tegen D-TV: “Ze gaan gewoon vrolijk door. Er is geen sprake van het stoppen van het werk. We worden misleid.

Ori heeft aangegeven dat het hem niet bekend is dat de bouwwerkzaamheden niet zijn gestopt. Volgens Ori is zijn collega Nurmohamed, die de bouwcommissie coördineert, bezig hiermee.

“Ik ben niet op de hoogte dat het gewoon doorgaat, maar er is afgestemd met de aannemer en architect dat wij even pas op de plaats zouden maken”, aldus de MINOWC-minister.

Hij benadrukte dat het uiteindelijk in de bedoeling ligt dat de bouwwerkzaamheden voor een week worden stopgezet, zodat een paar zaken kunnen worden gecleared.

In het weekend zal de Surinaamse regering dan het besluit nemen of de werkzaamheden weer doorgaan.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

14 REACTIES
  1. De huidige en voorgaande Surinaamse regeringen zijn allemaal stuk voor stuk heel goed (geweest) in het creëren van problemen, die ze vervolgens met veel fanfare teruggedraaid hebben of oplossen en vervolgens sloegen/slaan ze zichzelf op de borst voor zoveel daadkracht en leiderschap.


    Maak melding
  2. Bla bla bla, is t nieuwe tralala.
    Wat n schaamtelloos gedraai en gekronkel v d prof Ori. Slijmtrekkend gekruip om de njang patu t beschermen en te redden.
    Walgelijke leugenaar.
    Maak kennis mer de nieuwe VHP


    Maak melding
  3. Gaan jullie er gewoon mee door: Jullie doen toch wat jullie willen want jullie zijn in Charge:

    Over 19 maanden zullen jullie worden afgeserveerd door het electoraat.

    Ik word zo kotsmisselijk van jullie dictatoriale inborst!! Wat heb ik mij toch vergist in deze Chan Santokhi.

    De mensen binnen de VHP die het Surinaamse belang voor ogen hebben, moeten Jogi, Gajadien en Chan uit de partij smijten en bij het GROFVUIL zetten.


    Maak melding
  4. We moeten in 2025 De abop de kans geven om het land naar grote hoogtes te brengen.
    We zijn dan ook een koninkrijk der Afrikanen. Wij zijn het enige volk op deze aarde die in staat is om ontwikkeling te brengen !!!!!!! Het is ook wetenschappelijk bewezen !!!!!!!!


    gemodereerd
  5. Verplaats het gebouw ergens voorbij Lelydorp.Er is veel land daar voor parkeerplaatsen en de wegen kunnen best wat verbreed worden.Ze kunnen best een voorbeeld nemen aan Brasilia.


    Maak melding
  6. @Jacobus helemaal mee eens. Er is heel veel bezwaar en vooral van de criticasters zoals meneer Par -Misser dat er niet gedacht is aan parkeerplaatsen. Te lui om een stukje te lopen, ze willen net als bij het huidige DNa gebouw bijna binnen parkeren.


    Maak melding
  7. Je weet dat ze niet gestopt zijn???? Waar woon je?? Net in Tor. Je kijkt niet eens naar zaken van het land, niemand controleerd het wetk. Jankie mkt dus weer een romnel.
    Jankie moet ht geld van politie buro tetug geven. Had hij alles ontvangen?? Dat gebouw is nooit afgemkt. Dat soort vragen stellen ze hier niet. Bang vr dat klein mannetje


    gemodereerd
  8. Deze domme, IQ onder de 10, weet niets. Een ander minister die een IQ heeft van 0,01, heeft een contract getekend met JAN en KIE. Het bedrag dat aan contractbreuk betaald gaat worden, is gigantisch. Deze minister speelt met gemeenschap geld.


    Maak melding
  9. Belachelijk… Blijkbaar zitten Orie en Nurmohammed niet op 1 lijn. Want er word nog wel degelijk doorgewerkt aan de fundering. Heb het met eigen ogen kunnen aanschouwen. Die ministers van de Vhp draven door in hun perceptie van ‘wie is de baas’……….


    Maak melding
  10. Wat ik weet is dat per 1 nov de BTW op benzine verhoogd wordt en dat spullen duurder worden.
    Die vakbondleiders hadden ht zg laten aanhouden


    gemodereerd
  11. @Henry: Wat heb ik mij toch vergist in deze Chan Santokhi.

    Jij hebt je niet vergist. Het is gewoon een stiekemerd die veel verzwijgt. Zoals zijn stiekeme nachtelijke afspraakjes met Bouterse en zijn stiekeme bekering tot het christendom.
    Bovendien zit het in de tang van mevrouwtje die de scepter zwaait ter huize en een fanatieke christen is die wel envelopjes uitdeelt aan minderbedeelde christenen, maar niet aan minderbedeelde Hindoes.


    Maak melding
  12. Het domme volk heeft de afgelopen jaren de TWEE GROOTSTE MISDADIGERS van SURINAME (BOUTA/ BRUNSI) aan de macht geholpen, resp. PRES/VP ,dus zijn zij (het volk) medeverantwoordelijk voor de CHAOS/CRIMINALITEIT in Suriname….NEKS NO FOUT…if ai bos mik a bos !


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES