vrijdag, mei 3, 2024
HomeOnderwerpenKunst en cultuurAlsnog Nederlands visum voor Surinaamse bassist Jason Eduwaiti

Alsnog Nederlands visum voor Surinaamse bassist Jason Eduwaiti

-

Does Travel - naar Suriname

Bassist Jason Eduwaiti (33) uit Suriname heeft een visum toegewezen gekregen voor een bezoek van 2 juli tot 13 augustus aan Nederland. Dat heeft muzikant Ronald Snijders deze week laten weten.

Begin dit jaar was Snijders niet te spreken over het feit dat een visumaanvraag van Eduwaiti was afgewezen. Dit ondanks het feit dat de professionele bassist uit Paramaribo een officiële uitnodiging van het Fonds Podiumkunsten te Den Haag had om op te treden.

Ronald liet afgelopen donderdag weten dat Jason hem definitief zal joinen bij het concert op 9 juli met de Ronald Snijders special band op het komende Northsea Jazz festival 2023 in Ahoy, Rotterdam. “Gisteren vernam ik van zowel Jason als de Northsea Jazz organisatie dat zijn visum is toegekend”, aldus de fluitist.

Jason is behalve contrabassist ook basgitarist, gitarist, zanger, componist, bandleider en muziekdocent. Hij was er vanaf het begin bij op het Conservatorium Suriname en studeerde als een der eersten af. Hij is al jaren een veelgevraagd musicus in Suriname.

In 2019 was hij ook al in Nederland en te zien op het het Amersfoort Jazz Festival.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Als de VHP de verkiezing van 1969 niet had gewonnen zou dit visum gedoe nog niet nodig zijn.Aron wilde de Suri’s een les leren omdat ze niet op hem hadden gestemd.Zo kon hij zijn woord aan Den UIYL niet breken en uiterlijk 25 nov 1975 onafhankelijk worden.


    gemodereerd
  2. jason , geweldig dat jij naar Nederland kan gaan , die hollanders zijn nog niet zo slecht , maar hier wordt geschreven over een Nederlands visum , we denken dat dit een visum is voor alle schengenlanden , want als je in Nederland bent kun je vrij reizen naar alle schengenlanden , want Nederland kan niet alleen beslissen voor een visum
    jason geniet van je tijd daar en veel succes met jou muzikale inbreng , het zal jou naar een hogere podium brengen


    gemodereerd
  3. Ik hoop deze duizendpoot te gaan bewonderen op het NSJ.
    Trouwens al jaren fan van Ronald Snijders.


    gemodereerd
  4. ik dacht dat henk arron een dubai2 voor zijn bradda’s alhier had gesticht zodat reizen naar NL niet hoefde?


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES