VIDEO: Automobiliste komt met auto op de kop in kanaal terecht

8
Automobiliste komt met auto op de kop in kanaal terecht
Een brandweerman op het voertuig dat ondersteboven in het water ligt.

Bij een eenzijdig verkeersongeval vanmorgen aan de Magentakanaalweg in Suriname, is een automobiliste met haar auto op de kop in het water terecht gekomen. Een jongeman sprong in het water en bood de vrouw direct hulp aan.

De vrouw reed in een Toyota over bovengenoemde weg gaande richting Helena Christina. Een ooggetuige vertelt aan een medewerker van Waterkant.Net ter plaatse, dat hij vanuit de tegengestelde richting kwam en zag hoe de vrouw van de weg raakte en ondersteboven met het voertuig in het water terecht kwam.

Een voorbijganger die alles zag gebeuren aarzelde geen moment en sprong het water in. Hij wist de vrouw uit het voertuig te halen en samen met een tweede voorbijganger naar de kant te brengen en uit het water te halen.

De Surinaamse politie alsook de brandweer en de ambulance werden ingeschakeld. De brandweer nam het zekere voor het onzekere en deed een doublecheck (foto) om te kijken of er sprake was van meerdere inzittenden.

De vrouw werd door het ambulancepersoneel gestabiliseerd en naar de Spoedeisende Hulp (SEH) vervoerd voor verdere medische behandeling. Vermoedelijk heeft zij tijdens het rijden de controle over het stuur verloren. De oorzaak daarvan is niet bekend.

De politie heeft de zaak in onderzoek.

De vrouw werd uit haar benarde situatie gehaald door toedoen van de actie van een aantal mannen. Een ooggetuige tekende op hoe Santosh Boeddha geen moment aarzelde en als eerste het water in ging om te helpen:


8 REACTIES

 1. Ze had geluk dat de voorbijganger haar gezien en geholpen heeft. Dank aan deze heer.
  gemodereerd

 2. Nogmaals een raadsel:

  wat bijt elkaar eeuwig??????…………een vrouw……….een auto……..en het aanrecht..!…..:)……..
  gemodereerd

 3. Misschien ging haar mobiel hinderlijk over en wou ze oppakken. De rest is geschiedenis.
  De dagublad groeit goed daar … mooi mang
  gemodereerd

 4. “De oorzaak daarvan is niet bekend”. Zeker weer een van de idioten die als bezetenen tekeer gaan in het verkeer. Je komt niet “zomaar” in een trens terecht. Hopelijk lesje geleerd.
  gemodereerd

 5. Zowel man als vrouw verliezen nogal gauw, de macht over het stuur
  in Su. Zeg maar gewoon dat ze niet kunnen rijden, dat is meer aannemelijk voor de lezers. Haast en sensatie is vaak de oorzaak.
  Sma mus fu sie tak yé rij wagi, wat een tering zooi !!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 6. JZwartmans, je heb gelijk. Ze kunnen toch controleren of ze haar mobiel gebruikte. Daarnaast moet de regels voor het behalen van een rijbewijs strenger worden en na gaan of de instantie die rijbewijzen afgeeft tjoekoe gevoelig is. Is goed dat ze in de file staan, kan niks raars gebeuren hahahahahha
  gemodereerd

 7. Fijn voor die vrouw dat ze heeft overleefd.Hoop echter dat in haar verdere leven andere geen verkeers slachtoffer worden door haar rijgedrag.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.