VIDEO: Rovers schieten pitbull dood bij gewapende overval op winkel

6
politieauto-zwaailicht-aan

Zeven criminelen hebben in de nacht van donderdag op vrijdag 5 mei een gewapende roofoverval gepleegd op een winkel annex woning aan de Malangweg in Suriname.

Vernomen wordt dat twee Chinese mannen buiten zaten met hun laptop toen ze door zeven mannen werden overmeesterd.

Hierna zijn de rovers de winkel binnengedrongen en hebben een geldbedrag van 120.000 Surinaamse dollar, te weten 100.000 SRD opbrengst van Suribet en 20.000 SRD dagopbrengst van de winkel, weggenomen.

De overvallers hebben tijdens de beroving een pitbull van de slachtoffers doodgeschoten. De slachtoffers moesten vuistslagen incasseren. Ze werden met plakband gekneveld achtergelaten.

Na de beroving maakten de daders zich uit de voeten.

De politie van Houttuin werd ingeschakeld die ter plaatse ging voor onderzoek. Er is een huls op het erf aangetroffen en in beslag genomen. Van de daders ontbreekt nog elk spoor. Beelden van de overval:


6 REACTIES

 1. Is er in Su ook een hondenbegraafplaats? Ik heb ook Pitjes en heb voor hun al een plekje gekocht bij ons op de dierenbegraafplaats. het zijn zulke lieve dieren.
  gemodereerd

 2. De enige manier om de criminaliteit voorgoed te elimineren is om een verplichte sterilisatie programma uit te rollen in het binnenland, want wat uit de blackhole komt, beland in de gevangenis of tussen 6 planken !!!!!!!.
  Andere optie is om de vrouwen in het binnenland kunstmatig te insemineren met zaadcellen van andere rassen waardoor de nakomelingen intelligenter worden en knapper uitzien.
  Hoeven de vrouwen geen pruiken meer te dragen !!!!!!!!!!!!!
  gemodereerd

 3. Houttuin en Lelydorp is niet ver van elkaar, en Chan slaapt heel lekker als
  een roos! Chan doe wan san yongoe, yu é sdong é pré nanga yu bana.
  Terwijl ding saka saka é fock a kondré op! ”Laat het volk zien dat jij de man bent”.
  Deze soort klootzakken horen wormen te tellen ondergronds. Of cremeren deze
  soort laaghartige beesten, en wel levend.

  Sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Deze rioolratten gingen eerst met drie a vier rovers te werk. Blijkbaar is het niet genoeg, nu zeven. Het wordt tijd voor de doodstraf, criminelen worden beschermd in Su helaas. En zo lang dat gaat gebeuren komt er nooit echte duurzame ontwikkeling.
  gemodereerd

 5. @Dr. Mbiako 5 mei 2023 Bij 17:41
  Men hoeft nu zich niet meer af te vragen wie de grootste racisten in Suriname zijn. Dat is het soort dat op Macdonald en op Hooghart lijkt. Waarom organiseren deze twee ratten geen demonstratie om tegen het geweld te protesteren? Juist, omdat deze twee zwarte rascisten er belang bij hebben dat er chaos en instabiliteit is in Suriname.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.