vrijdag, april 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDrugskoerier glipt door controle maar wordt door drugshond 'betrapt'

Drugskoerier glipt door controle maar wordt door drugshond ‘betrapt’

-

Does Travel - naar Suriname

Een 39-jarige drugskoerier is afgelopen zondag bijna door de drugscontrole geglipt op de Johan Adolf Pengel luchthaven in Suriname. Dankzij een drugshond kon hij met meer dan 2,5kg cocaïne bij zich aangehouden worden, toen hij reeds onderweg was naar het vliegtuig.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de man J.B. reeds alle controlepunten voorbij was. Ook zijn bagage was de controle reeds gepasseerd. Maar onderweg naar het vliegtuig reageerde een van de politiehonden van de hondenbrigade op J.B.

Op basis hiervan werd er wederom een algehele controle uitgevoerd.

Tijdens die controle werden de drugs bij hem aangetroffen en in beslag genomen. J.B. werd als verdachte aangemerkt en in de boeien geslagen. Hij is vervolgens overgedragen aan de collega’s van de Narcotica Brigade voor verder onderzoek.

Er is een diepgaand onderzoek ingesteld om erachter te komen hoe het mogelijk was dat de verdachte, ondanks alle controle toch met het verderfelijke spul erdoorheen geglipt was. Het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
  1. Applaus voor belli, hij verdient een dikke kluif.

    Dit is dé manier om criminele ambtenaren op te pakken; verschillende eenheden bij de controle. Regelmatig de bemensing wisselen is ook een optie. Stuur ze naar de backtrack.

    Hoe het mogelijk is; check zijn mobiel.


    gemodereerd
  2. Geen drugs voor de hoge heren en hoge dames in europa meer. Dan maar rioolwater snuiven de zogenaamde hoge heren en dames. Een normale persoon kan geen honderd euro missen laatstaan miljoenen betalen die in de drugswereld omgaan. Ik heb soms idee waar de hoge heren en hoge dames zitten hun zijn zogenaamd clean, maar zeer duivels streken daarvoor gebruiken hun drugs. Ik heb idee van de hoge heren.


    gemodereerd
  3. Lijkt een beetje op hand- en spandiensten. Gelukkig heeft de drugshond hem ontmaskerd. De hond verdient een lekker biefstuk, want dankzij hem/haar is deze schande in Suriname beperkt en kan die koerier lekker daar zijn straf uitzitten; lekker op de vloer slapen met 18 man in de cel.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES