dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenMedia en literatuurSRS-directeur Eenig met verlof; onderzoek naar seksbeschuldigingen

SRS-directeur Eenig met verlof; onderzoek naar seksbeschuldigingen

-

Does Travel - naar Suriname

Earnie Eenig, directeur van de Stichting Radio omroep Suriname (SRS) is gevraagd om twee weken verlof op te nemen. De raad van toezicht bij het radiostation is een onderzoek gestart naar de seksbeschuldigingen tegen de directeur.

Op sociale media gaat momenteel een filmpje van een boze moeder viraal wiens dochter naar verluidt bij het radiostation is weggehaald door de directeur. Volgens de vrouw heeft Eenig daartoe besloten omdat hij niet met haar dochter naar bed kon gaan.

De moeder beweert dat het bekend is dat de directeur niet van kleine meisjes kan afblijven. Naar haar zeggen worden medewerksters door Eenig bedankt als hij geen omgang met ze kan hebben.

De boze vrouw meent dat politiek Eenig als directeur bij de SRS heeft geplaatst en de politiek hem weer zal moeten weghalen.

Eenig heeft in oktober 2020 het roer overgenomen bij het radiostation. Hij werd voorgedragen door de VHP.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

11 REACTIES
  1. “Hoogstwaarschijnlijk” komt er ook een petitie van huidige en ex- werknemers die “hoogstwaarschijnlijk “ vinden dat deze directeur valselijk voor beschuldigd van molest.


    gemodereerd
  2. Ongelooflijk dat velen nog steeds denken dat zij alles mogen ondernemen en als ze hun zin niet krijgen wordt direct met overplaatsing/ terugplaatsing en ontslag gedreigd. Deze Eenig moet zich de ogen uit zijn kop schamen (mocht het verhaal kloppen). Aan de andere kant is er ook weinig ondernomen tegen de directeur van de Harikinbank van wie ook gezegd is dat hij zijn handen niet van de vrouwen kon afhouden. Het verschil tussen hen is dat Eenig een voorkeur heeft voor jonge meisjes en derhalve pedofiele neigingen heeft. Deze man moet samen met Steve Meyer in een gat gestopt worden en toedekken met ongebluste kalk. Dat zal ze leren.


    gemodereerd
  3. Ik erger me erg aan zulke idioten, die het alleen maar over zichzelf heeft, en geen interesse in anderen.

    Beste idioot, vindt je het moeilijk om te leven en te laten leven ?Heb je de neiging om te blijven in de genoemde delicten, het maakt jou, misschien gelukkiger, maar besef je wat je kapot maakt met je gedrag?

    Bij de meeste strafbare feiten ben je daar, weliswaar na vier, zes of 10 jaar vanaf, maar bij een zedendelict NOOIT!


    gemodereerd
  4. Al deze mannen gedwongen laten behandelen door een vrouwen arts of dieren arts, ook de ene van Hakrink bank.


    gemodereerd
  5. Wat zijn wij toch al te gauw bezig om te oordelen en te veroordelen. Zeg niet dat de man onschuldig is, maar waarom wachten we het resultaat van het onderzoek niet af alvorens met allerlei emotionele beschuldigingen te komen. Weet je soms hoeveel schade je daardoor kan aanrichten. Nogmaals, als de man schuldig wordt bevonden, hem oppakken en langdurig wegzetten om zodoende onschuldige meisjes te beschermen.
    Maar, als het hier gaat om b.v. rancune, wat dan?
    B.v.: meisje rechtmatig ontslagen en is nu uit op wraak.


    gemodereerd
  6. Als het verhaal klopt (hopelijk komt er een onafhankelijk en gedegen onderzoek), dan moet deze man onmiddellijk opsodemieteren. Maakt niet uit wie of wat hem heeft voorgedragen (waarom dit specifiek gemeld moest worden is een raadsel), als hij foute dingen heeft gedaan en doet, moet hij uit functie geschopt worden.


    gemodereerd
  7. ik weet natuurlijk niet als wat deze moeder over Eenig beweerd op enige waarheid berust, maar als het waar mocht blijken, dan zal Eenig vast niet de enige directeur in Suriname zijn, die misbruik probeert te maken van zijn positie/macht over ondergeschikten binnen zijn organisatie of bedrijf om het makkelijker te maken het een en ander voor elkaar te krijgen, vooral bij dames die enigzins onwillig zijn om meteen toe te geven aan zijn verlangens.


    gemodereerd
  8. Wat nu als het wel waar is en hij wordt veroordeeld.
    Wat betekent het dan voor die vrouwen die daar nog werken??
    Wil dat dan zeggen dat ze allemaal hebben toegegeven ??
    Alleen maar verliezers in deze drama.


    gemodereerd
  9. Als het klopt,wat mij niet zal verbazen ,in Suriname van nu,moeten ze deze KOBUS PRINTA \KOBIE SKEER,met pek & veren eruit bonsjoeren.,enkele reis SANTO BOMA.


    gemodereerd
  10. Foei toch VHP als jullie onderzoek hadden gedaan zouden jullie een sexfilmpje van betrokkene tegenkomen. Hoeveel andere hebben jullie niet gescreend.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES