vrijdag, april 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRozenblad niet eens met Pakittow over legalisering marihuana en hasj

Rozenblad niet eens met Pakittow over legalisering marihuana en hasj

-

Does Travel - naar Suriname

De ondernemer, criticus tevens haar en hoofdhuidspecialist Marlon Rozenblad neemt het de activist Stephano ‘Pakittow’ Biervliet kwalijk dat hij recent in een online praatprogramma van Dave van Aerde heeft aangegeven dat drugssoorten als marihuana en hasj gelegaliseerd kunnen worden in Suriname, als het aan hem ligt.

“Ik hoorde hem zeggen dat hij ervoor gaat zorgen dat marihuana en hasj gelegaliseerd kunnen worden. Mek pae tan nanga eng heri legalisering. Hebben we niet genoeg gekken in het land? Is dat één van de prioriteiten die hij gaat stellen? Jongen, liever schuif je aan een kant”, stelt Rozenblad.

Volgens de ondernemer kampt het Surinaamse justitieel systeem nu al met overvolle cellenhuizen. Hij denkt daarom niet dat Pakittow, die lid is van de Partij voor Recht en Ontwikkeling (PRO), de kans zal krijgen om zijn wil door te drukken.

“Geen enkele marihuana of hasj wordt in dit land gelegaliseerd. Never, nooit! Want we hebben het al moeilijk genoeg”, aldus Rozenblad, die de samenleving veel succes toewenst met deze voorbeeldfiguren.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
  1. Pakittow heeft gelijk, dit moet wereld wijd legaal zijn.
    Dan is er geen concurrentie strijd, meer aan de gang!
    Tabak en alcohol zijn ook verslavende producten,
    waarom is dit dan legaal ??? ”Legalize ‘it zou ik zeggen”.

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  2. Meneer Pae zit de hele dag te blowen en wordt licht in zijn hoofd en kraamt daarna allerlei onzin uit. Tijdens interviews duidelijk te zien dat hij stoned is en deze figuren willen Suriname redden.


    gemodereerd
  3. Legalisering betekent minder gevangenen en criminaliteit omdat de prijs goedkoper wordt en er geen rokers en bezitters in de cel belanden.
    Ik ben zelf geen gebruiker doch vindt dit een goed voorstel om over na te denken


    gemodereerd
  4. Meesterkapper Rozenblad heeft vast wel verstand van haar en schimmel (kraskrasi) op mensen hun hoofd, maar van drugs en de drugsproblematiek weet hij niet veel. Vooral van Marihuana en Hasj weet hij niets. Wereldwijd heeft men eindelijk ingezien dat cannabis niet zo duivels is als, vooral de westerse landen, ons wilden laten geloven. in mijn jonge jaren heb ik wel eens alcohol, tabac en hasj gebruikt (doe ik niet meer) en ik kan met mijn hand op mijn hart zeggen dat de effecten van alcohol en tabak erger zijn dan het effect van hasj en marihuana. Door hasj te gebruiken wordt je niet gek, in ieder geval niet gekker dan wanneer je alcohol of tabak gebruikt. Obama b.v. heeft toegegeven in zijn studententijd marihuana gebruikt te hebben en Trump drinkt niet eens een biertje, maar iedere koekenbakker of kapper kan zien dat Trump een idioot is en Obama niet. Veel landen (en het zijn niet de achterlijkste) legaliseren cannabis (hasj en marihuana) en het is nooit uitgelopen op een ramp in die landen. Portugal heeft zelfs het gebruik van hard drugs zoals cocaine en heroine niet meer strafbaar gesteld en ze behandelen drugsverslaafden daar niet meer als misdadigers maar als patienten die hulp nodig hebben en de overlast van junkies is in dat land niet groter geworden, het is juist afgenomen. De meesterkapper Rozenblad weet wel wat over haar en ‘kraskrasi’ op mensen hun hoofd, maar over marihuana en hoe de drugsproblematiek.aan te pakken moet hij zijn kop houden.


    gemodereerd
  5. En dan wil politieke invloed en macht in Suriname hebben? Pakkitow, welke hallucinerende middelen gebruik je, waardoor je zelf ziet vliegen, mi boi? vriesdelaan…..1e brug linksaf.


    gemodereerd
  6. Baka bana zullen we dan maar ALLES legaliseren?
    Verkrachting bestaa nie meer, kinderlokkers bestaa nie meer, gevangenissen bestaa nie meer
    alles vrij iedereen blij
    Twee loonklassen dat is de oplossing


    gemodereerd
  7. Wie praat over Trump jy toch niet .Woon je legal in USA.,Dan Kan je praten. Trump Kan Sur redden vraag en hy zal zyn kennis wysbaar maken ,en Julie helpen. Teveel krietiek op Anderen Brengt je niet verder


    gemodereerd
  8. Pakkikaw-kraskrasirosie
    De lamme leidt de blinde. Waar heeft rosie zijn kennis over kraskrasi vandaan zonder enige studie? Je zou toch ergens moeten hebben gestudeerd? En die kennis doe je niet op bij je lagere schoolopleiding. Blijf maar een hoop rommel uitkraaien criticus, kapper, politicus, ondernemer, politieke zwerver.


    gemodereerd
  9. Het gaat hem niet om blowen!
    Als grondstof voor alternatief voor papier katoen en woning bouw is de hennep plant naast bamboo een kans hebber voor het eco tourisme in Suriname. Best kapper kijk ook eens buiten de “salon” bijvoorbeeld naar Thailand. Daarnaast kunnen veel medicijnen. Vervangen worden in de verzorgings huizen. Parkinson ,slaap en “spier” pijn zijn goed behandel baar met wiet olie.
    Helaas zijn de mensen die het het hardst kunnen gebruiken er vaak tegen. Onwetendheid. Hennep voor Suriname !!!


    gemodereerd
  10. Goed idee want dan is het beter controleer baar.
    Overal zie je bijna legalisering.
    Minder gevangenen i.v.m. soft drugs.
    Er moet wel voorlichting komen voor de jongeren.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES