Lichaam geborgen van toerist uit Nederland die in Tapanahonyrivier verdween

7
Lichaam van Nederlandse toerist die in Tapanahonyrivier verdween geborgen
Ulysses Windster uit Nederland.

De toerist die vorige week vrijdag in de Tapanahonyrivier in Suriname in de diepte verdween, is Ulysses Windster uit Nederland (foto). Dat heeft de familie laten weten op social media.

Windster zou vrijdagmiddag in de rivier zijn gesprongen met de bedoeling te gaan zwemmen. Hij is twee keer boven water gekomen, maar verdween daarna in de diepte. Dit gebeurde bij het inheemse dorp Apetina.

Districtscommissaris van Sipaliwini ressort Tapanahony, Henk Deel, laat aan de redactie van Waterkant.net weten dat het lichaam van de man zondag in de vroege ochtend werd geborgen. Het ontzielde lichaam is in de middag naar Paramaribo overgevlogen.

Ulysses Windster is de broer van Scarlet Windster, bekend als redacteur, verslaggever en presentator bij Radio Nederland Wereldomroep.


7 REACTIES

 1. Voor het Zwarte En Diep Donker Water van Suriname moet goed worden uitgekeken in De Wilde Kust Jungle Van Suriname.

  Het is verleidelijk, aanlokkelijk, verraderlijk, zacht, vochtig, maar ook dodelijk wie de geheimen van Ayopok niet kent.

  Wat met het slachtoffer is gebeurt is het schoolvoorbeeld van enthousiasme en zelf overschatting en de natuur, cq het Zwarte Diep Donker Water van de Wilde Kust van Ayopok te onderschatten. De gevolgen ervan zullen voor degenen die denken deze krachten te onderschatten het met de dood moeten bekopen.

  U bent gewaarschuwd voor de Wilde Kust van Ayopok.
  gemodereerd

 2. Het zal wel met de sterke onderstroom te maken hebben. Wat een trieste toestand.
  Zo uitnodigend als het krachtige kruidenwater eruit ziet, zo gevaarlijk kan de sterke stroom zijn.
  Laat u leiden door de plaatselijke bewoners en volg hún aanwijzingen op. Praat altijd eerst met Watramama en vraag om toestemming aub!
  gemodereerd

 3. Men kan zelfs in een kopje water verdrinken, laat staan in een kolkende rivier.
  Daarom altijd voorzichtig zijn, ook al kan je nog zo goed zwemmen.
  gemodereerd

 4. Te ju doro na sama presdi ju mus fu taki a doti wan odi. Blijkbaar was dze springer zich niet bewust van deze gedachte. Zijn ziel ruste in vrede.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.