woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie'Rasta' die buurman in benen schoot nog voortvluchtig

‘Rasta’ die buurman in benen schoot nog voortvluchtig

-

Does Travel - naar Suriname

 
De man die donderdagavond zijn 45-jarige buurman Rodney S. in beide benen schoot en daarna op de vlucht sloeg, is nog steeds voortvluchtig. Ook zijn zoon is nergens te bekennen.

De schutter die bekend is onder de naam ‘Rasta’, was samen met zijn zoon betrokken bij een ruzie met hun buurman aan de Cocoslaan in Suriname. Dit nadat de buurman de zoon had aangesproken op zijn gedrag, omdat hij iemand mishandeld zou hebben.

De vader kwam daarna met zijn zoon terug bij buurman Rodney, om rekenschap te vragen. Ze raakten in een woordenwisseling die uitmondde in een handgemeen. Hierbij schoot Rasta op Rodney, die kwam te vallen en het wapen van Rasta afhandig probeerde te maken.

Tijdens deze actie schoot Rasta een tweede keer op het slachtoffer. De zoon pakte een voorwerp en sloeg daarmee op het hoofd van de buurman. Daarna verlieten vader en zoon de plaats.

Volgens de Surinaamse politie heeft de zaak zich rond 19.00u voorgedaan, maar werd de politie pas na 22.00u ingeschakeld door de Spoedeisende Hulp (SEH). Het slachtoffer werd namelijk met schotwonden aan beide benen en verwonding aan het hoofd, eerst naar de SEH gebracht. Hij is ter observatie opgenomen in het ziekenhuis en verkeert buiten levensgevaar.

De verdachte Rasta en zijn zoon zijn bekend bij het slachtoffer en zijn al vaker in aanraking geweest met de politie. Ze zijn nog voortvluchtig. Aan hun opsporing wordt gewerkt.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. burenruzie leeft op hier in Suriname , en dat is zorgwekkend , op 25 februari 1980 is alles in een keer veranderd hier in Suriname , degenen die achter de coupplegers stonden , en degenen die tegen de coupplegers waren stonden recht tegen over elkaar , ja ook die buren van elkaar waren , en ook toen had je al dat het veel uit de hand liep
  nu zie je dat een man toen al chaos verspreide tussen de bevolkingsgroepen , en zolang deze man vrij rond kan lopen en telkens mensen oproept om chaos te maken , zal de burenruzie toenemen


  gemodereerd
 2. Ik denk zomaar dat de politie pas om 22.00u is ingeschakeld door de SEH voor een zaak betreffende een patient die om 19.00u gewond is geraakt gewoon te verklaren doordat het slachtoffer op eigen gelegenheid naar de SEH is gegaan en lange tijd in de wachtkamer heeft moeten doorbrengen alvorens er rond 22u duidelijk was dat dit een misdrijfslachtoffer betrof en het hun taak was om de politie te verwittigen.
  Rasta en zoon zijn als bekenden van de politie nu niet voor niets nu aan het dokken.


  gemodereerd
 3. Beste Surinaamse vaders nogmaals,dit is echt niet wat men bedoelt met dat Surinaamse vader meer betrokken moeten zijn bij het opvoeden van hun kinderen.
  Dit is echt geen goed voorbeeld.
  Zo als een oude Surinaamse spreekwoord zeg .
  Monkey see,monkey do.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES