zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan in benen geschoten bij burenruzie

Man in benen geschoten bij burenruzie

-

Does Travel - naar Suriname

Een burenruzie aan de Cocoslaan in Suriname, is donderdagavond uitgemond in een schietpartij. Een man heeft daarbij schotwonden aan zijn benen opgelopen.

De politie werd ingeschakeld nadat een man met schotverwondingen zich had aangemeld bij de Spoedeisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.
 
De zonen van Hermandad deden de SEH aan voor onderzoek. Het slachtoffer vertoonde schotwonden in beide benen. Hij is ter observatie opgenomen in het ziekenhuis.

De Surinaamse politie is nog bezig met het onderzoek om te achterhalen wat er zich precies heeft afgespeeld.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. Het slachtoffer denkt waarschijnlijk: ‘liever een goede buur, die goed kan schieten met een pistool, dan een verre vriend zonder jachtgeweer’ en als hij geen aangifte doet bij de politie, dat hij in zijn benen geschoten is door zijn buurman, is er toch niets aan de hand?


    gemodereerd
  2. Ik krijg koude rillingen ervan burenruzies ook in suriname. In nl ermee opgegroeid heftige hatelijke buren zeer triest zulke demonenburen. De politie moet de pistool afpakken want volgende keer raakt ie misschien de kop nou dan kan de buurman niet meer vertellen. Ik heb liever de moederschip ufo als buur, die zich volgens amerikaans Pentagon rondzweeft boven bij Saturnus gelezen op internet. Vijandige buren zijn erg heel triest.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES