Eigenaar barbershop doet aangifte tegen mannen die hem hardhandig aanpakten

7
Eigenaar barbershop doet aangifte tegen mannen die hem hardhandig aanpakten

Wayne Stuart van de Basement barbershop in Suriname, die deze week hardhandig werd aangepakt door twee mannen, heeft aangifte van mishandeling en bedreiging bij de politie gedaan.

Wayne ging in onderstaand vraaggesprek met D-TV Express uitvoerig in op wat er precies is gebeurd. Hij gaf ook aan dat hij zich nog steeds van geen kwaad bewust is. Nadat een filmpje van hem online ging, waarin een klant de naam van barbershop D&F noemde, stonden twee boze mannen van D&F bij hem voor de deur.

Ze vroegen hem om rekenschap waarbij hij hardhandig werd aangepakt. Wayne is daarbij niet alleen bij zijn keel gegrepen zoals op een video te zien is, maar buiten beeld ook geklapt door een van de mannen.

Hij geeft aan dat hij bang is geworden door het voorval, pijn heeft en psychisch ook een klap heeft gekregen. Nadat hij een excuus filmpje maakte, zoals geëist werd door de mannen, stapte hij naar de Surinaamse politie.

Wayne is bereid met de mannen te praten maar niet alvorens hij vergoed is voor de geleden schade en dat er publiekelijk sorry wordt gezegd door de mannen.

UPDATE: De mannen van het bedrijf D&F hebben donderdag hun excuses aangeboden voor hun agressief gedrag. Ze wilden hun excuses persoonlijk aanbieden aan Wayne, maar hij staat daar nog niet voor open. Hij wil eerst een vergoeding voor geleden schade:

Bekijk het interview met D-TV Express hieronder:


7 REACTIES

 1. Goed gedaan Wayne. De zgn sterke boys van DenF hebben wat te verbergen. Sterkte Wayne, bij het verwerken van deze laffe actie
  gemodereerd

 2. Niemand meer knippen bij die D&F je ziet wat voor domme apen het zijn. En je weet wat zeggen van een aap met een scheermes…
  gemodereerd

 3. Jerre Jerrel Jerrel, wat een waardeloos intervieuw…je schijnt het lollig te vinden!
  En tuurlijk, je maakt je eigen keus waar je je haar wil laten knippen, maar tijdens je werk moet je professioneel blijven, en je mening voor jezelf houden. Maar dat je dat aan het einde van het interview ook zegt, en nota bene in de zaak van de man die is mishandeld, geeft aan dat je geen respect hebt voor hem en ook niet voor jezelf. Ik ben zwaar teleurgesteld in je. IN het begin van je carrière als verslaggeven, vond ik je één van de beste maar de laatste tijd lijkt het alsof je naast je schoenen loopt. Maar mi boi, loop niet naast ze maar trek ze weer aan en die je werk naar behoren. Je geeft vaak aan dat je veel naar NOS nieuws kijkt. Mijn advies…blijf kijken maar probeer ook van ze te leren. Ik heb nog nooit een NOS journalist dit gedrag zien vertonen.

  Wayne, sterkte. Ik heb heel veel respect voor je. Dit voorval brengt je idd dichter bij je doel.
  Ik hoop dat de politie dit goed afhandelt. MIj zien die gasten van D&F NOOIT meer. Zal ook iedereen afraden daar te gaan. Stel dat den man no kot a model sa ie ben wanie boeng, en jo tak wan sanie….boi..den man e kap ie pies-piesie…want ze gaan zich beledigd voelen
  gemodereerd

 4. Een zeer beschaafde barber, die een presentator netjes op zijn plaats zet. Heel mooi om te zien.
  gemodereerd

 5. Die barbers doen alsof ze mafia zijn. Zit er zoveel geld in het knippen en “kappen”…
  gemodereerd

 6. Haren zijn een van de vuilste dingen. Vooral haren van mensen die constant slecht en negatief denken en een onzedelijk leven lijden.
  Ik heb dan ook medelijden met kappers die constant die viezigheid moeten aanraken en inademen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.