maandag, juni 17, 2024
HomeNieuws uit SurinameDefensie noemt gedrag Rodney Cairo afkeurenswaardig

Defensie noemt gedrag Rodney Cairo afkeurenswaardig

-

Does Travel - naar Suriname

Het ministerie van Defensie in Suriname, noemt het afkeurenswaardig dat de voorzitter van de Vereniging Rechtspositie Militairen (VRM), de korporaal der eerste klasse Rodney Cairo, in een videoboodschap aangeeft dat het nu tijd is voor de regering om naar huis te gaan.

Defensie schrijft dat dit niet het juiste gedrag is dat van een militair wordt verwacht en ook niet de weerspiegeling is van de gemiddelde militair.

“Van een militair wordt verwacht dat die zich te allen tijde inzet voor land en volk

Dergelijke politieke uitspraken horen niet thuis in een militaire organisatie. Iedereen is vrij om zijn politieke ambities waar te maken. Gebruik of misbruik de VRM niet ervoor”, aldus het Surinaamse ministerie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

21 REACTIES
 1. Wat weten bavianen, ze kunnen alleen maar onrust zaaien van werken hebben ze niet geleerd. Lekker makelijk met praatjes komen en zonder een oplossing te komen. Deze nazaten zijn over de hele wereld als meer last dan orde en rust te bewaren.


  gemodereerd
 2. Je bent militair maar we weten dat militairen in Sur niet gewardeerd worden
  Als de regering niet deugd dan moeten ze niet opkomen vr hun rechten?? Moeten zij geen huisje kunnen bouwen voor hun gezin??
  Jullie in de top eten ossehaas en de rest eet niet eens brood met kaas


  gemodereerd
 3. die rodney cairo oneervol ontslaan , als die klojo wat wilt zeggen ga dan in je burgerkleding de straat op , maar niet in het tenue van het leger en via een videoboodschap via het leger
  dus deze paarse nietsnutter is gewoon een misbruiker van staatsmiddelen


  gemodereerd
 4. Ook mijn idee; deze hufter op staande voet ontslaan. Met zulke stomme acties bouw je echt geen huis hoor @debby en denk je dat hij na zijn actie ook ossenhaas zal kunnen eten?


  gemodereerd
 5. bijlmer man(debby) , jij zal wel niet in militaire dienst zijn geweest , want jij lult uit je nek , en wat eet jij dan in de bijlmer , zeker droog brood en een bekertje rioolwater zeker , echt wat een oen ben jij , en hebt jij jou plekje daar in het riool zelf gebouwd


  gemodereerd
 6. En welke disciplinaire straf staat hierop?
  Op staande voet ontslag, is de enige, want dergelijk gedrag als ministatief is onacceptabel.
  @Debby: als je elke dag ossenhaas wild eten, had je beter je best moeten doen op school.
  Jaloers wezen!


  gemodereerd
 7. Debby, de militairen kunnen geen gezin onderhouden. Hun vrouwen gaan vreemd en de militairen zijn emotioneel niet stabiel in hun hoofd. Helaas moet ik zeggen. Ze moeten de militaire basis verhuizen ver van de stad zodat we niet geconfronteerd worden met soldaatjes die van t werk komen. T ziet er niet (professioneel) uit als ze zo op straat lopen.. arme sloebers. Verhuis de kazerne naar sipaliwini! Daar is veel meer werk te verrichten.


  gemodereerd
 8. Ik kan tig landen opnoemen, zowel democratisch als rechts, waar hij reeds lang was afgevoerd door de militaire politie.

  De couppleger heeft een gehavend en uitgehold leger achtergelaten. Nooit geïnvesteerd, niets gedaan voor de veteranen, alleen voor zijn teenslipper-matie, die OW berooid heeft achtergelaten. En toch wordt hij geadoreerd door het ziekelijk deel.

  Achterlijk!


  gemodereerd
 9. Debby is een meisjesnaam dus deze schrijfster kan dit ook zijn.
  Meisjes moeten zich niet over grote mensen zaken uitspreken. Als je in uniform bent behoor je niet aan politiek te doen. Deze jongen (want een kerel is het niet) haalt kwajongens streken uit. Hij bereikt het tegenover gestelde. Deze nietsnut direct voor de krijgsraad zetten en als eis twee rangen degraderen.


  gemodereerd
 10. Omdat hij militair is mag hij geen gebruik maken van z’n vrije meningsrecht,een militair is ook burger van dit land dus net als elke burger voelt hij het ook in zijn zak.
  Muv Debby reageren hier alleen een stelletje leeglopers en bijstand trekkende raciale beesten hier.


  gemodereerd
 11. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Defensie noemt gedrag Rodney Cairo afkeurenswaardig.

  Defensie moet geen tijd meer aan deze Rodney Cairo besteden.
  Maar gewoon op staande voet ontslaan.

  Vanaf 25-2-1980 tot heden is er een VIRUS uitgebroken in het Surinaamse Leger.


  gemodereerd
 12. @WAT zegt; “(debby), jij zal wel niet in militaire dienst zijn geweest”.
  Dat kan wel zijn, maar @Debby heeft wijdbeens wel haar diensten voor ons militairen verleend.


  gemodereerd
 13. Epauletten weghalen en degraderen, daarna Bosje brug
  afkiepen voor de K@ djakkie,s. Ook een DNA lid die met een
  sit down actie, tegen de regering mee doet! ”Dan moet je echt
  str#nt op je hoofd hebben”.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 14. Sang @Debby kan rijmen en dichten.
  “Jullie in de top eten ossenhaas.
  En de rest eet niet eens broodje met kaas.”
  Mooi hor Debby ik wil meer lezen uit je werk.


  gemodereerd
 15. Ach, het Surinaams leger stelt toch geen moer voor? Als de Guyanezen het willen lopen zij direct door naar Paramaribo om deze Cairo mores te leren. Neen, het is een lachertje onze soldaten en daarom roept deze ‘held’ op om te gaan staken. Wereldwijd gaat het slecht en wereldwijd is sprake van een tijd waarin men elkaar juist steunen moet. Niet in Suriname waar een deel van het volk de schuld van de ellende steeds bij de regering legt; hierbij aangemoedigd door kwaadwilligen uit de NDP beweging. Ten tijde en vlak voor de verkiezingen werden door de fascisten van de NDP voedselpakketten uitgedeeld aan de achterban. Was je niet NDP gelieerd dan kreeg je geen voedselpakket. Nu zijn de herrieschoppers en branieschoppers nog steeds uit op een gratis voedselpakket. Wees daar vooral trots op !


  gemodereerd
 16. Welke strateeg had toen dat idioot advies aan de minister gegeven om binnen de militaire organisatie een militaire vakbond toe te staan? Op zich misschien niet eens zo erg, maar dan een hoofdofficier die samen met andere officieren de bond wilde oprichten en leiden, keihard tegenwerken en negeren, denkende dat je als legerleiding makkelijker met een bond voorgezeten door onderofficieren en manschappen zou kunnen omgaan. Zie daar het resultaat: een korporaal als aanspreekpunt van de minister, en de bevelhebber…..Hadden de autoriteiten dan een andere opstelling verwacht? Wel naief, en dan te bedenken dat het leger vol strategen zit (of zou moeten zitten)


  gemodereerd
 17. Is hij vergeten hoe DNV olv doewet hem heeft mis- en behandeld???? Go poepe boy. En debieus, vlieg op je bezemsteel weg, stomboo.


  gemodereerd
 18. soldaat van zwartanje , zou kunnen bijlmer man(debby) is een man dus, maar zal toch op zijn knieën zitten , kont omhoog he bijlmer man


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES