Alerte buurtbewoner rijdt vluchtende automobilist zonder rijbewijs klem na aanrijding

3
Politieauto in Suriname

Een alerte buurtbewoner heeft een automobilist woensdagavond, na een aanrijding op de hoek van de Dageraadweg en de Martin Luther Kingweg in Suriname, klemgereden. De veroorzaker had twee bromfietsers rond 19.30u op het rijwielpad op voormelde kruising aangereden. Hij reed daarna door en werd tijdens zijn vlucht klemgereden door een alerte buurtbewoner.

De bestuurder Yennick P. (34) kwam aanrijden van het westelijke deel van de Dageraadweg. Hij stak de Martin Luther Kingweg over om vervolgens op het oostelijke deel te gaan Daarbij reed hij twee bromfietsen op het rijwielpad aan.

De automobilist, die niet in het bezit isvan een rijbewijs, reed na de aanrijding door. Na bijkans anderhalve kilometer lukte het de buurtbewoner om de bestuurder klem te rijden. Een van de bromfietsers liep een kapotte snijtand op, terwijl de andere een barstwond aan zijn kin en verschillende schaafwonden heeft opgelopen.

De politie van Livorno werd ingeschakeld, die de verdachte naar het politiebureau overdracht. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Yennick in verzekering gesteld.

De auto waarmee hij de aanrijding heeft veroorzaakt is voor onderzoek in beslag genomen.


3 REACTIES

 1. Goed zo alerte automobilist. Jammer dat door de stomme wetten in ons land, deze asociale, gevoelloze, zonder rijbewijs rijdende idioot Yennick P., zal jammer genoeg binnen de kotste keren worden vrijgelaten. Sluit deze beesten voor lange tijd op, laat dit soort beesten bermen, straten en overwoekerde percelen schoonmaken met kettingen aan hun poten, doen ze tenminste wat om aan hun vreten te komen ipv dat de belastingbetaler daarvoor moet zorgen. En dan is Suriname ook een schoon land.
  gemodereerd

 2. Buurt bewoners ik ben heel trots op jullie, Jullie hadden hem
  met zijn eerst de terig moeten slaan. ”En dan pas de politie
  erbij halen”. Goed gedaan mensen, hulde aan jullie allen.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.