22-jarige man overleden bij verkeersongeval; bestuurder dronken en zonder rijbewijs

6
22-jarige man overleden bij verkeersongeval; bestuurder dronken en zonder rijbewijs
Het slachtoffer de 22-jarige Perkash Hira.

De man die vanmorgen om het leven kwam bij een eenzijdig verkeersongeval aan de Wayamboweg nabij de Zesde Rijweg, is de 22-jarige Perkash Hira (foto). Dat heeft het Korps Politie Suriname vandaag bekendgemaakt.

Na de melding van een eenzijdig verkeerkeersongeval met dodelijk afloop in het district Saramacca, deed de politie van het bureau Saramacca de plek aan voor onderzoek. Bij aankomst op de locatie werd het zwart gelakte voertuig (foto) in de langs de weg lopende trens aangetroffen, waarbij Perkash geen teken van leven meer vertoonde.

De 20-jarige autobestuurder Rinesh S. klaagde van pijn aan zijn rechterschouder. Gebleken is dat Rinesh die onder invloed van alcohol verkeerde en niet in het bezit is van een Surinaams rijbewijs over de Wayamboweg reed. Hij kwam vanuit de richting van Paramaribo gaande naar die van Monkshoop.

Gelet op de aangetroffen sporen, bestaat het vermoeden dat de automobilist met een heel hoge snelheid heeft deelgenomen aan het verkeer. Nabij de Zesde Rijweg moet hij de controle over de besturing van het voertuig hebben verloren. Hij geraakte van de weg en belandde in de langs de weg lopende trens met voor de bijrijder Perkash het noodlottige gevolg. Een arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast.

Het ontzielde lichaam van Perkash is in opdracht van het Surinaamse Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslag genomen.

Mede-inzittende dood nadat auto in trens terecht komt


6 REACTIES

 1. het lijkt erop dat hier in Suriname meer klojo’s rond rijden die geen rijbewijs hebben dan mensen die netjes hun rijbewijs gehaald hebben
  en kps en het OM doen niets , maar ja hier in Suriname kan alles , ook de grote criminelen en moordenaars kunnen gewoon vrij rond lopen ,en deze regering vind het goed , die ondernemen ook niets
  gemodereerd

 2. Mooi zo, weer 1 klootzak minder in Suriname.
  Kunnen ze niet iedereen een auto geven, dan ruimt het gespuis zich zelf op.

  Win Win situatie.
  gemodereerd

 3. Mooi man, zelf zn dood veroorzaakt, dronken en zonder rijbewijs. Alle kriminrlen moeten dood.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.