woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMede-inzittende dood nadat auto in trens terecht komt

Mede-inzittende dood nadat auto in trens terecht komt

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een eenzijdig verkeersongeval vanmorgen nabij de Zesde Rijweg in Suriname, is een jongeman ter plaatse om het leven gekomen. Hij was mede-inzittende van een voertuig, dat bestuurd werd door een 20-jarige man.

De bestuurder beschikt niet over een rijbewijs en vertoonde tekenen van dronkenschap.

Volgens de eerste informatie reed de zwartgelakte Toyota Blade vermoedelijk met een hoge snelheid vanuit Paramaribo richting Monkshoop. Nabij de Zesde Rijweg zou de bestuurder de controle over de besturing hebben verloren.

Hij raakte van de weg en kwam met het voertuig in de langs de weg lopende trens terecht. De 20-jarige bestuurder R.S. klaagde van pijn aan zijn schouder. De mede-inzittende P.H., ook een twintiger, vertoonde geen teken van leven. Een ingeschakelde arts stelde de dood officieel vast.

Het lichaam van de overleden jongeman is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in beslag genomen ter obductie. De politie doet ter plaatse onderzoek naar het ongeval.

UPDATE – De man die vanmorgen om het leven kwam bij een eenzijdig verkeersongeval aan de Wayamboweg nabij de Zesde Rijweg, is de 22-jarige Perkash Hira. Dat heeft het Korps Politie Suriname zojuist bekendgemaakt. De politie heeft bevestigd dat de 20-jarige autobestuurder Rinesh S. verkeerde onder invloed van alcohol en niet in het bezit is van een Surinaams rijbewijs.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
 1. Geen rijbewijs en onder invloed van alcohol. Erger kan niet. Wat een onverantwoordelijk gedrag van deze idioot. Hoe straf je dit af????


  gemodereerd
 2. Geen rijbewijs, dronken en hard rijden. Nu ben je een moordenaar.
  Zolang de politie zo slap blijft zullen er doden blijven vallen


  gemodereerd
 3. opgeruimt staat netjes……goed dat hij dood is ……
  anders had hij meer mensen gedood met zijn rij gedrag……1 fles wiskey minder te koop.


  gemodereerd
 4. Daar heb je het weer, de veroorzaker leeft en de mede
  passagier komt te overlijden. Waarom is deze pleuris
  hond, bespaart gebleven ????? Ik mag het niet wensen
  voor niemand, maar als deze ” Koenoe” bestuurder dood
  zou gaan, zou ik het niet erg vinden. Door zijn stoerheid, moet de andere het gelach betalen.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 5. Een geluk bij dit ongeluk is dat er geen onschuldige weggebruikers aangereden zijn door deze twee verkeerscriminelen. Je moet er niet aan denken dat zo’n onverantwoordelijke, rijbewijsloze @#$& een familielid, kennis of vriend van je doodrijdt.


  gemodereerd
 6. Ja toch deze jongens worden heel flink genoemd door hun omgeving en vriendenkring. Kijk hij is zo flink hij kan al auto rijden.

  Hij was zo flink om te zuipen en racen en in de sloot te eindigen. Wat een flinke jongens allemaal toch.
  Wat een lieve gehoorzame kinderen…


  gemodereerd
 7. Wéér zo een idioot. Hoe komen deze gekken aan een auto? Niemand geeft een ander zijn/haar auto toch en vooral als deze geen rijbewijs heeft? OM en alle instanties die hierover beslissen, harde, langdurige straffen zijn hier op z’n plaats. Stel nú een grens (als die er al niet was): rijden zonder rijbewijs 5 jaar brommen en als je iemand doodt 5 jaar erbij. Kijken of deze klootzakken dan nog durven en het geldt ook voor vrouwen.


  gemodereerd
 8. sorry dat het gezegd moet worden .. maar 1 idioot minder .. als 20 jarige ben je al groot genoeg om te weten wat de consequenties zijn.


  gemodereerd
 9. Nibte is al onderweg om deze zielige stumper te ondersteunen.
  Want het is zo’n lieve jongen, hij heeft zo’n slechte jeugd gehad en een vader die spoorloos is, hij kon er echt niks aan doen…

  Deze bestuurder gewoon laten inslapen, het komt toch nooit meer goed met deze bezopen moordenaar.


  gemodereerd
 10. Nu wil ik dit niet in de etnische sfeer trekken, maar het is wederom een van die verwende rijkeluis zoontjes, die net als het drama van die worstverkoper, zorgt voor een hoop ellende. Dit is geen paarse crimineel..! Er word hier met geen woord over het in verzekering stellen van de verdachte.. terwijl meneertje dood door schuld kan worden verweten..


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES