zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRBTP houdt man aan in zaak diefstal tas met valuta uit auto...

RBTP houdt man aan in zaak diefstal tas met valuta uit auto 78-jarige vrouw

-

Does Travel - naar Suriname

In de zaak waarbij uit een auto van een 78-jarige vrouw in Suriname op klaarlichte dag een tas met daarin een groot geldbedrag in euro’s en Amerikaanse dollars werd gestolen, is de 31-jarige G.M. afgelopen week aangehouden.

Het slachtoffer was naar de bank geweest om het geld uit de kluis te halen en zou vervolgens een perceel gaan kopen. De verdachten hielden de vrouw op 27 januari blijkbaar in de gaten. Toen ze haar voertuig aan de Abraham Samsonstraat had geparkeerd, werd de tas door één van de mannen uit de auto weggepakt.

Na de daad te hebben gepleegd stapten de mannen in een gereedstaand voertuig en vluchtte in onbekende richting. Er werd aangifte gedaan waarna de Surinaamse politie een onderzoek starte.

G.M. kwam in beeld, na uitgewerkte informatie door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) en Directoraat Nationale Veiligheid (DNV). Hij werd door leden van het RBTP aangehouden en overgedragen aan de collega’s van recherche Paramaribo.

De verdachte werd na te zijn voorgeleid in verzekering gesteld. Naar verluidt heeft hij heeft toegegeven iets van de zaak af te weten. Er is ook een voertuig in beslag genomen door de politie.

Aan de aanhouding van de overige verdachten wordt hard gewerkt.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Hallo jongens van de Hermandad. Gefeliciteerd met dd aanhouding echter zou ik het 78 jarige slachtoffer ook in de gaten houden. Zij nam bewust het risico om met zoveel geld de weg op te gaan vooral wetende dat de situatie in Suriname sterk is verslechterd.


  gemodereerd
 2. Kan niet anders dan dat de person bij wie ona een perceel zou kopen, de tipgever is Oaf oma dr mond heeft dr werk gegeven door anderen te gaan vertellen wat ze zou doen.
  Ik vraagbmentreouwesn af waarom een vrouw van die leeftijd nog een perceel wil kopen…gebiet vam iebgeld…ga reizen, d


  gemodereerd
 3. Deze seniore burger werd reeds lang in de gaten gehouden. Nu moet men ook heel goed opletten met wie ze zaken doen.

  Of je nou een perceel, auto, boot of brom gaat kopen, zelfs bij een bunkopu seri. Je kan het beste met weinig cash rondlopen. Doe je zaken gewoon giraal. De bank is de minder erge dief…


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES