Bloemenhulde vanmiddag voor Boyler op plek des onheils

3
Bloemenhulde vanmiddag voor Boyler op plek des onheils

Familie en vrienden van de tragisch overleden ondernemer Raymon Ford ook wel bekend als Boyler, organiseren vanmiddag een bloemenhulde op de plek des onheils. Dit zal gebeuren van 12.00u – 15.00u aan de Henk Arronstraat in Suriname, waar de 35-jarige fietser zondag werd doodgereden.

Daarna zal er van 16:00u tot 18:00u in het ressort Flora A een stille mars gelopen worden door de Mangrasistraat, Floralaan, Fajadjanstr, Licaniastr, Floralaan, Langagrasistraat, Finibitastr eindigend op het sportveld aldaar.

Een ieder die medeleven wenst te tonen en Boyler een warm hart toedraagt, wordt opgeroepen deel te nemen en zo de familie en vrienden een riem onder het hart te steken.

“Gelieve in fleurige kleding deel te nemen. Boyler hield van Rood. Boy Rust in Vrede, we love you en geloof ons, wij laten het recht op zijn beloop”, laten vrienden en familie weten.

UPDATE – de ouders van Boyler waren er vanmiddag ook bij (filmpje):


3 REACTIES

  1. Zit deze moordenaar nog vast? Laat hem naar dit filmpje kijken en zien wat voor ellende hij heeft veroorzaakt. 19 jaar en dan rijd je in een dikke auto; geen rijervaring en geweldig doen en racen, verwende lul. Je ouders zullen zich nu achter de oren krabben, maar het is nu te laat. Ruiz, may you rot in hell.
    Familie Ford, heel veel kracht en sterkte. Moeder, u bent een gelovig mens en God gaat u kracht geven om dit verlies te dragen.
    gemodereerd

  2. die ouders van die 19 jarige klojo moeten ze verplichten om 30 dagen lang naar deze video te kijken , wat hun zoon heeft aangericht wat die ouders van boyler nu mee maken dat hun zoon gewoon is dood gereden door jullie 19 jarige zoon
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.