zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieInbrekers maken gebouw SoZaVo tot hun doelwit

Inbrekers maken gebouw SoZaVo tot hun doelwit

-

Does Travel - naar Suriname

Inbrekers hebben afgelopen nacht flink huisgehouden in het pand van Rooms Katholiek Bijzonder Onderwijs (RKBO) aan de Monseigneur Wulfinghstraat in Suriname, waar het ministerie van SoZaVo is gevestigd.

Er zijn verschillende afdelingen van SoZaVo gehuisvest waaronder Centraal Krediet Bewaking (CKB) en Onderdirecteur Financieel Beheer (ODFB). Het Centraal Krediet Bewaking is een afdeling binnen de Begroting en Financiële zaken.

Het kantoor van de onderdirecteur is eveneens overhoop gehaald, waarbij vermoedelijk een groot geldbedrag is buitgemaakt.
Vernomen wordt dat de achterdeur van de begane grond is geforceerd. De daders hebben zich via die deur de toegang tot het pand verschaft.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat president Chandrikapersad Santokhi vandaag een bezoek zou brengen aan de afdeling voor een launch van een bepaald programma.

De politie van Centrum was ter plaatse voor onderzoek. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

opening
Fernandes Express
BODO Party

3 REACTIES
  1. Is het niet de straat die afgesloten wordt in de avond tot ochtend sedert de zg terroristische aanval???
    Houden jullie op met deze goedkope senario’s.
    Er was veel geld daar??? We zitten echt in ern rovershol


    gemodereerd
  2. op deze foto’s kun je zien dat de paarse ambtenaren veel meubilair en andere dingen weg gebracht hebben net voor juli 2020 , ze zijn terug gekomen of er nog meer dingen waren , en deze paarse ambtenaren hebben zich niet laten regristeren ,als je uit een paarse dieven familie komt ben je bang he , en nu weten ze wie jij bent en ze moeten 31 maand salaris terugvorderen , en opsluiten voor jaren wegen diefstal en fraude


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES