Zes mannen aangehouden in zaak doodgeschoten Chinese winkelierster

7
Chinese vrouw in Suriname doodgeschoten
Landgenoten van de doodgeschoten vrouw kwamen na de schietpartij naar haar zaak.

In de zaak waarbij de 53-jarige Chinese winkelierster werd beroofd en doodgeschoten bij haar zaak aan de Pandit Paltan Tewarieweg in Suriname, zijn zes mannen aangehouden. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat vier van de verdachten van Guyanese afkomst zijn.

De aanhoudingen werden gepleegd door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP), Kapitale Delicten (KD) in samenwerking met het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV). De mannen werden na goed speurwerk in beeld gebracht en aangehouden.

Alle zes verdachten zijn ter voorgeleiding naar het politiebureau overgebracht. Onderzoek zal moeten uitwijzen wat hun aandeel is in de roofmoord zaak.

Het onderzoek door de Surinaamse politie duurt voort.


7 REACTIES

 1. Als ze schuldig zijn, moeten ze de hoogst mogelijke straf krijgen en hopelijk duurt het niet zo lang als bij andere moordenaars in het land.
  gemodereerd

 2. Voor Guyanezen die naar Suriname komen en het land onveilig maken, zoek een hoge boom: “short drop and sudden stop”
  gemodereerd

 3. Good job van alle diensten die hebben bijgedragen aan het opsporen en aanhouden van deze ellendelingen. Nu voor het gerecht slepen en hopelijk delen de rechters geen milde straffen uit. Levenslang is zelfs te mild.
  gemodereerd

 4. vier zijn dus guyanesen en die andere twee dan, zes mannen die een vrouw vermoorden , mensen dit zijn ongedierte , gvd direct verdelgen zodat ze nooit iemand anders kunnen vermoorden en als madam zich ermee gaat bemoeien het zelfde doen
  deze 53 jarige chinese winkelierster had ook een hart voor arme mensen in haar buurt
  president en amoksie opruimen die zes criminelen
  gemodereerd

 5. Nibte zal ze wel vrij krijgen op grond van dat de vrouw zich heeft verweerd als een tijgerin die het lef had niet meteen in te gaan op de eisen van de buitenlandse rovers die roven voor een betere toekomst en dat ze daartoe niet gehinderd mogen worden onder geen enkele omstandigheid.
  De RC zal als een pakje Gelebek Margarine smelten voor haar betoog en de Abanies vrijlaten om de volgende eerlijk en hardwerkende winkelier of handelaar wreed om zeep te brengen.
  Waarom moet men in vrees leven voor nietsnutters die niet schromen om te moorden om andermans goederen in bezit te nemen? Waarom weten we nu al dat er een rechtsgeleerde hun zal vrijpleiten?
  Ik heb de afgelopen week me afgevraagd hoe de Chinese familieleden dit zullen verwerken.
  Ik wens alle slachtoffers van gewetenloze rondtrekkende figuren veel sterkte toe.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.