maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijKerstpakket kopen voor familie, geliefden en relaties in Suriname via Fernandes

Kerstpakket kopen voor familie, geliefden en relaties in Suriname via Fernandes

-

Does Travel - naar Suriname

Fernandes Express, onderdeel van de Fernandes Group, herhaalt dit jaar hun succesvolle Fernandes Kerstpakketten campagne. Nederlandse consumenten kunnen online op www.fernandes-express.com een Kerstpakket aanschaffen voor hun familie, geliefden en relaties in Suriname.

Het mooie van deze Kerstpakketten Campagne is dat er naast iDEAL bankieren, ook betaald kan worden met alle creditcards, waardoor consumenten wereldwijd hun mensen in Suriname kunnen verrassen met dit speciaal geschenk!

Er zijn dit jaar wel meer dan 10 kerstpakketten, waarbij rekening is gehouden met ieders budget. Ook heeft Fernandes nu 3 basic pakketten, omdat Fernandes de laatste jaren heeft geconstateerd dat vele bedrijven eerder een standaard levensmiddelenpakket geven aan hun medewerkers.

Fernandes Express heeft dit jaar ook gedacht aan de consumenten, die zelf het ideale kerstpakket willen samenstellen. De consument kan kiezen uit een assortiment van wel meer dan 3.000 producten. Deze producten worden vervolgens in een fraaie kerstdoos verpakt.

En voor de consument, die het heel makkelijk wil houden hebben zij Giftcards al vanaf 25 euro, waarbij de blije ontvanger zelf zijn producten kan bestellen naar gelieven.

Bestellingen kunnen hier direct online geplaatst en afgerekend worden via www.fernandes-express.com. De leveringen zullen na de bestelling binnen 48 uur tot aan huis geschieden in groot Paramaribo.

Deze Kerstpakketten Campagne loopt zolang de voorraad strekt. Fernandes heeft ook nog een early bird actie voor de vroege bestellers: consumenten die voor 18 december op de fernandes-express website bestellen krijgen 5% korting op hun aankopen!!

Installeer ook de nieuwe Fernandes-Express mobile app en u komt dan ook eenmalig in aanmerking voor een eenmalige extra korting van 10%. Dus dat is dit jaar korting op korting.

𝐀𝐩𝐩𝐥𝐞 𝐀𝐩𝐩 𝐒𝐭𝐨𝐫𝐞: bit.ly/Fernandes_Express_App_Apple_Store

𝐆𝐨𝐨𝐠𝐥𝐞 𝐏𝐥𝐚𝐲 𝐒𝐭𝐨𝐫𝐞: bit.ly/FernandesExpress_App_Google_Play_Store

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES