zondag, juni 23, 2024
HomeNieuws uit SurinameSurinaamse FIFA-assistent arbiter Zachari Zeegelaar woensdag in actie

Surinaamse FIFA-assistent arbiter Zachari Zeegelaar woensdag in actie

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse FIFA-assistent arbiter Zachari Zeegelaar zal op woensdag 23 november ingezet worden als assistent-scheidsrechter tijdens de wedstrijd Duitsland tegen Japan. Deze wedstrijd wordt gespeeld in het Khalifa International Stadium (foto).

Zeegelaar is eerder dit jaar door de wereldvoetbalbond, FIFA, uitverkoren als een van de assistent-scheidsrechters op het aanstaande Wereldkampioenschap voetbal in Qatar.

Hij heeft met zijn uitverkiezing (sport)geschiedenis geschreven.

De assistent-arbiter is van huis uit altijd voetballer geweest. Hij heeft in zijn jongere jaren voor verschillende clubs gespeeld en is bij meerdere lidbonden van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB) uitgekomen.

De wereld is in de ban van het WK. Suriname is vertegenwoordigd door assistent arbiter Zachary Zeegelaar. Laten we dit niet voor granted nemen. Slechts 69 assistent-arbiters uit de hele wereld zijn geselecteerd en Zachary is one of them. Hij heeft enorme offers moeten brengen om daar te zijn. But he did it en ik kan niet met woorden beschrijven hoe trots ik me voel. Hopelijk beseft Suriname wat dit voor ons land betekent. Succes brada. Make us proud (again)!” schreef sportjournalist Marciano Zalman.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. wat natio niet bereikt heeft , hebt jij het geflikt , succes daar en het zal je carrière als scheidsrechter goed doen , straks wordt jij bij belangrijke wedstrijden over de hele wereld geplaatst als scheidsrechter , topie


  gemodereerd
 2. ”Klasse man succes als je, als ref: was aangesteld, was het
  helemaal toppie geweest”

  bun tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. Jongoe,

  “Kon dit snoepreisje niet via Zoom.
  Oudjes en kids gaan dood vd honger.”

  Goed, is je gegund, suc6.
  Is uniek dat wel, maar niet in dat slaven land.


  gemodereerd
 4. Big up and thumbs up voor deze arbiter. Ben trots op u meneer Zeegelaar. Make Surinam proud again.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES