maandag, mei 20, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOpsporing 'Bordo' en 'Keppie' nu officieel naar buiten gebracht

Opsporing ‘Bordo’ en ‘Keppie’ nu officieel naar buiten gebracht

-

Does Travel - naar Suriname

Het Korps Politie Suriname (KPS) heeft de interne opsporing van ‘Bordo’ en zijn kompaan ‘Keppie’ maandagavond ook officieel naar buiten gebracht. De berichten staan inmiddels op de site van de Surinaamse politie.

Joël Timotheus Martinus alias ‘Money Hond’ of ‘Bordo‘ en Clifton Jongaman alias ‘Keppie‘ worden ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan moord, medeplegen/ medeplichtigheid tot moord; doodslag, medeplegen/ medeplichtigheid aan doodslag; bedreiging met misdrijf; deelneming criminele organisatie, overtreding Wet Verdovende Middelen en overtreding Wet Money Laundering.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachten wordt verzocht om contact te maken met de politie van de Unit Cold Case op het telefoonnummer 402134, het Command Center op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

De opsporing van Bordo kwam vorige week omdat er een doorbraak zou zijn in een ‘cold case’ zaak uit 2020, waarbij een begraven drugsvliegtuigje was gevonden en een man zou zijn vermoord. Bordo zou getipt en kon vluchten voordat hij kon worden aangehouden, schrijft dWT.

Een gemengde éénheid van het Korps Politie Suriname, de inlichtingendienst en het Korps Speciale Troepen deed op donderdag 17 november een inval in de woning van Bordo, maar hij was nergens te bekennen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

30 REACTIES
 1. bouterse en hoefdraad worden beschermd door de ndp , en deze bordo wordt beschermd door de abob , criminelen van deze partijen hebben niets te vrezen


  gemodereerd
 2. Of welke moksi alesi hft hem getpt in opdracht vn wie.hij is op tijd gevlucht mt al zn belangrijke bezittingen zoals groofde goud en geld die supergeleerde direkreurtje


  gemodereerd
 3. Misschien weet ”The Godfather” van Leonsberg, het waar deze
  2 eikels zijn!!!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 4. En deze laag opgeleide ongeleid projectiel wilde graag president van Suriname worden.
  Het wordt tijd dat er toelatingseisen in de grondwet worden opgenomen voor potentiële politieke ambtsdragers van Suriname ter voorkoming dat verkeerde figuren op verkeerde plaatsen terecht komen. Ik denk aan opleidingsniveau, antecedenten – en integriteitsonderzoeken.
  Misschien wordt het zelf tijd om al onze Surinaamse toppers van dit moment aan deze onderzoeken te onderwerpen. ik ben wel blij te mogen vaststellen dat de meeste Surinamers nee zeggen tegen gespuis in de politieke top van het land.
  Het begin van een nieuw tijdperk voor Suriname?


  gemodereerd
 5. titel moest luiden: ABOP toppers gezocht voor moord en deelneming aan een criminele opganisatie


  gemodereerd
 6. A heer show foe a man dies klarie kaba hahahaha.mony hond ai kiebrie lek wang straat hond now.er is maar 1ding in het leven waarop je 1000% kan vertrouwen en dat is KARMA!!!. bordo is nu Blanco geworden.en er volgen nog meer want de stem van onze arme volk gaat wel in Gods oren..


  gemodereerd
 7. Tja, na de tip is hij met z’n matie in een duikboot gestapt en naar tapse gevaren.
  Zie hem daar maar te vinden…
  Verder heel ironisch, heel veel geld, maar je hebt er niks aan, want wat kan je kopen daar op tapse.
  Lonny, zijn partijgenoot houdt zich heel stil en wie weet kwam die tip wel van hem. Deze ratten zijn immers niet te vertrouwen. Welke rat wel?? Oh ja, die dooie!


  gemodereerd
 8. Links en rechts vluchten is onmogelijk, dus Brazilië (vliegtuigjes) of ergens in het Amazone gebied. Vraag die kaptengs, beloning.

  Ondertussen mag de politie, al zijn aardse goederen in beslag nemen en verbeurd verklaren. Hou de bond uit de buurt!


  gemodereerd
 9. Ongelooflijk dat deze criminelen zolang hebben zo kunnen doorgaan. hier in Nederland had je allang de FIOD aan je deur om te vragen hoe je allemaal aan je rijkdom bent gekomen.
  Laatst hebben ze Wortel hier wederom gearresteerd voordat hij de deur achter zich zou doen. Wat werd hem toen ten laste gelegd door het OM?? Heeft hij nou gezongen als een repman kanarie????


  gemodereerd
 10. Ik weet echt niet waar SU mee bezig is!! Gewoon dit soort Paria’s neerknallen!! Je hoef niet zo moeilijk te maken! En dan zijn er nog een aantal van deze soorten die President van SU willen worden!! Belford, Brunswijk, Bouterse, Sampie, en weet ik veel welk junkie ook pres willen worden van SU!! Neem van mij aan!! als het zo is, dan mag je inderdaad SU op de markplaats zetten!!


  gemodereerd
 11. Waarom heeft de president en VP Bordo al die tijd in bescherming genomen. mensen het is nu de tijd om de hele regering naar huis te sturen, ik heb geen vertrouwen meer in VHP en ABOP.
  En NPD mag nooit aan de macht komen. De juist combinatie zou zijn VHP en NPS


  gemodereerd
 12. De ABOB zegt niet verantwoordelijk te zijn voor het gedrag van hun top dog Money Hond. Daar hebben ze gelijk in, in een vrij land is iedere burger verantwoordelijk voor zijn eigen gedrag. Maar de ABOB is wel verantwoordelijk voor het aannemen van die geldwolf als prominent lid binnen hun organisatie. De voorzitter van de ABOB zou moeten opstappen als voorzitter omdat hij degene was die Bordo binnengehaald heeft en hem daarmee in de gelegenheid gesteld heeft de ABOB en Suriname enorm veel schade te berokkenen .


  gemodereerd
 13. Als criminelen lang genoeg onbestraft hun gang kunnen gaan dan wordt dat de nieuwe “normaal”. Binnenkort is het weer tijd om de decembermoorden te gedenken. De man reed rond met een mercedes van een kwart miljoen dalla zonder rijbewijs of kenteken en nooit even beleefd gevraagd maar juspol min amoksienangaka bleef muisstil.


  gemodereerd
 14. Jullie Pannekoeken allemaal,Bordo is pas schuldig als er een bewijs is van een strafbaar feit,dat is overal zo,zelfs in jullie geliefde Holle land aan de noordzee.dus bekkies houden omhoog,terug in de boom gevallen eikeltjes.😜😜😂😂,dus oenom pre SABIESO.


  gemodereerd
 15. !! ROY!! Roy, Brunswijk zet mes op de keel van Chan achter de schermen en Chan moet dansen om de pijpen van Brunsie!! Wat er allemaal achter de schermen gebeurt, ziet men niet!! Als de regering valt, wie gaat het dan doen?? Bouta de smiecht is allang blij en daar is hij ook mee bezig!!! Dus zonder a koelie Chan/ en VHP disi, SU sa kah!! Het wordt dab Somalië/ Sudan nr 1 dan ga je de ene groep horen schreeuwen! maar dan gaat bouta hen laten oppakken en martelen!! Die hele grote smoel van een ieder gaat naar hun reet!! Geloof mij nou maar!! en het zij zo!!


  gemodereerd
 16. De foto zal wel heel erg oud zijn want de laatste foto gepubliceerd in de krant zag hij er vadsig dik met een bierbuikje . Dus waarom gebruikt de politie geen up to date foto ze hadden even de krantkunne bellen toch.
  Bordo alias money hond kan blaffen naar zijn luxe leven hopelijk confisqueert justitie al zijn bezittingen zodat hij als een straathond verder kan leven.


  gemodereerd
 17. Brielle heeft Bravo opgeroepen om JC te bewapenen. Ik zou hem ook maar oppakken.
  Chan, Sheriff, saipsa?????
  Fa djeers joe a no president?????
  Fa djeers joe e tap joe Ai?????
  Na reis ie sab wang???? Joe e sribi????
  A no kang jere????
  Jij hebt ervoor gekozen om met een bankrover te gaan regeren.
  Ronny heeft zich nooit goed gedragen.
  De mensen om hem heen oa Bordo, ook niet.
  Met zulke mensen kan je niet regeren.
  Het lijkt alsof het puur om eigen belang gaat.
  Waar is het slands belang???
  Het volk snakte naar verandering en hebben daarom op u gestemd.
  U kunt uw ogen niet sluiten voor wat er gebeurt.
  Als u ABOB niet tot orde kan roepen, schrijf dan nieuwe verkiezingen uit.
  Want u wordt beveiligd. Maar mensen worden op klaarlichte dag beroofd. Mensen worden aan de bushalte beroofd enz enz.
  Ik wil heel graag naar Su en met mij vele anderen. Maar ik ga niet willens en wetens mijn leven op het spel zetten.


  gemodereerd
 18. Woei!! volg deze hersenloze “MIE BAAR JOE: Jullie Pannekoeken allemaal,Bordo is pas schuldig als er een bewijs is”????… dus een onschuldige man slaat op de vlucht noh? Nog nooit heb ik meegemaakt dat iemand die onschuldig is op de vlucht slaat whahaha en dan komt deze man Mie Baar Joe prof spelen hier? Ey ga je fietsen hoor vriend, als ie onschuldig is laat m naar de politie gaan toch. Je wil je soort genoot beschermen maar hij weet dat hij schuldig is en daarom is hij pleitte. Overigens: hij is al een keer veroordeeld en was sowieso al wanted.


  gemodereerd
 19. De kruik gaat te water tot ie barst, hiermee wordt aangetoond dat deze uitspraak ontegenzeggelijk op waarheid berust. Bordo gaat jammer genoeg uiteindelijk in de gevangenis eindigen. De roem is hem niet goed tegemoet gekomen hier past een zeer bekende uitspraak u mag het zelf invullen. Ik geef alvast een voorzet: Al draagt een …. een gouden ring, het is en blijft een ….. ding.


  gemodereerd
 20. De kruik gaat te water tot ie barst, hiermee wordt aangetoond dat deze uitspraak ontegenzeggelijk op waarheid berust. Bordo gaat jammer genoeg uiteindelijk in de gevangenis eindigen. De roem is hem niet goed tegemoet gekomen hier past een zeer bekende uitspraak u mag het zelf invullen. Ik geef alvast een voorzet: Al draagt een …. een gouden ring, het is en blijft een ….. ding.


  gemodereerd
 21. Hebben de journalisten VeePee Brunswijk al ondervraagd ?
  Bordo is toch de linkerhand van Brunswijk.

  Brunswijk beschermt Bullshit Bouta en laat Bordo vluchten.

  Btw, Bordo schijnt ook een (witwas) bedrijf te hebben in Guyana.

  De stakingen zijn ook geen toeval.

  Zoek de verbanden, 1 + 1 =2.

  Tja go. Set kong.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  gemodereerd
 22. ABOP stemmers hebben een ekte ekte geleerde en integere leider nodig !
  Het blijft onbegrijpelijk hoe mensen als Bee en Jubithana achter een foute leider staan.

  Blijkbaar luisteren de binnenland bewoners alleen naar popie jopies en criminelen met een grote bek.

  The people need education.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  gemodereerd
 23. !!MIE BAAR JOE!! hallo holl kop!! waarom is hij dan gevlucht en die matie van jou ook!! Hoe heet die rioorat ook alweer?? Uhmmmmm o, ja die boefdraad!! En….. wat heeft Holland hiermee te maken!! Volgens mi Yu ede boro leeghoofd!!


  gemodereerd
 24. Arlet blijf maar lekker daar ook die anderen die jij bedoelt , want hier zien ze direct dat jullie Euro’s hebben , en vooral dat de feestdagen voor de deur staan en die criminelen gaan steeds ruwer worden , degenen die toch komen om hier te gaan feesten , zijn die blind of gaan ze juist die criminelen spekken


  gemodereerd
 25. mie baar joe , jij zal wel een pannenkoek zijn met geen grammetje spek en ook geen stroop ,
  antiONZIN verwoord het goed


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES