dinsdag, april 16, 2024
HomeNieuws uit Suriname'Zegelaar eerste Surinamer geselecteerd als assisent-scheidsrechter WK in Qatar'

‘Zegelaar eerste Surinamer geselecteerd als assisent-scheidsrechter WK in Qatar’

-

Does Travel - naar Suriname

Deze week werd bekend dat de Surinaamse voetbalscheidsrechter Zachari Zegelaar door de Fifa is geselecteerd voor het arbiterskorps van het WK 2022 in Qatar. Volgens ABC Online Nieuws is Zegelaar de eerste Surinamer aan wie deze eer te beurt valt.

Tegen de nieuwssite zegt hij dat hij de ‘gelukkigste man op aarde is met zijn uitverkoring’. Zegelaar zegt dat dit is gebeurd op basis van zijn kwaliteiten en tomeloze inzet tot verbetering.

Het Wereldkampioenschap voetbal in Qatar wordt van 21 november-18 december gehouden. Dat Zegelaar als assistent-scheidsrechter is geselecteerd, wil nog niet zeggen dat hij in Qatar ook daadwerkelijk vlaggend in actie zal komen.

Dit zei hij tegen ABC:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
 1. Super Eindelijk vrolijk nieuws uit mi kondre.
  Hij heeft het verdient. We zijn trots op je….maar ons nog trotser tijden de WK. Suc6


  gemodereerd
 2. Dit is voor U de bekroning voor wat U al gepresteerd hebt als scheidsrechter , topie en of U wel of niet in actie hoeft te komen in Qatar , maar U heeft Uw stempel al gezet dat U straks ook internationaal gevraagd zal worden , dik verdiend.


  gemodereerd
 3. Watje, Chan heeft samen met family and friends ook zijn stempel in Dubai gezet. Dat snoepreisje heeft meer dan 1 miljoen us dollar gekost en niets opgeleverd.
  Succes meneer Zegelaar.


  gemodereerd
 4. Ik kreeg deze week toevallig een filmpje uit dit land, waarbij ingehuurde (nanny’s, schoonmaak, seks) werknemers voor zo’n $1500-$25.000 per maand incl kost en inwoning als NIETS worden behandeld door wat tentjes.

  Leek gezellig


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES