Rechtszaak tegen Quincy Promes vandaag van start

10
Voetballer Quincy Promes opgepakt voor betrokkenheid bij steekpartij

Vandaag begint in Amsterdam het strafproces tegen Quincy Promes, die door een neef wordt beschuldigd van poging tot moord. De 30-jarige voetballer, die tegenwoordig actief is in Rusland, is er niet bij.

Promes wordt ervan verdacht in juli 2020 na afloop van een familiefeest te Abcoude, een neef na een schermutseling in een knie te hebben gestoken. Het slachtoffer, dat daarbij ernstig letsel opliep, deed pas twee maanden later aangifte.

Op 13 december 2020 werd de voetballer gearresteerd en werd in eerste instantie verdacht van poging tot doodslag en zware mishandeling.

Promes ontkende iedere betrokkenheid. Na twee dagen kwam hij op vrije voeten, in afwachting van een (eventueel) proces en ging terug naar Rusland waar hij een succesvolle carrière heeft bij Spartak Moskou.

Hij zal zich voorlopig niet laten zien in Nederland, want dan wacht hem arrestatie.

UPDATE: De strafzaak tegen Promes wordt op 3 maart inhoudelijk behandeld. Dat werd vrijdag besloten tijdens een zitting in Amsterdam.

10 REACTIES

 1. Drank in de man/ mietje, wijsheid in de kan.
  ”Wat een domme lul zeg”.

  Sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Dit soort gasten zodra zij veel geld zien, dan is het doen en laten alsof zij alles mogen!! Sluit hem voor 15 jaren!! da a klari k’ba!! Rusland gaat hen eruit schoppen!! Misschien mag hij met die dochter van Poetintje!! Die doen het toch voor een tientje!!
  gemodereerd

 3. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Rechtszaak tegen Quincy Promes vandaag van start.

  Jammer dat hij vandaag niet in persoon aanwezig is met zijn advocaat.

  Hij verblijft voorlopig in een geheime (schuilkelder) op de Krim.
  Dit heeft president Poetin besloten.

  Laten zijn vrienden hem maar persoonlijk gaan bezoeken in Rusland.
  Drilrappers worden natuurlijk niet toegelaten tot Rusland.

  Wij blijven dit proces volgen.
  gemodereerd

 4. Natuurlijk is ook deze criminele daad een UITVLOEISEL VAN DE SLAVERNIJ….of niet soms?
  gemodereerd

 5. Als Poetin nog een tijdje doorgaat met zijn oorlog tegen Oekraine, is een cel in de Bijlmer bajes te verkiezen boven wonen in Rusland. Promes kan beter terugkomen naar Nederland.
  gemodereerd

 6. Smerige criminele gladjakker met zijn baboonkop.

  Opsluiten en de sleutel weggooien en zijn familie eens doorlichten.
  gemodereerd

 7. Zoiets kan in veel families voorkomen geld ofwel jaloezie kan ook een grote rol spelen hoor! Want dan veranderen lieve aardige warme familieleden in koude helse geldmonsters en zulke zaken slepen dan 40 jaren door. Dit is niet het einde denk ik voor deze lukoil beer. Oja Vriend poetin doe rustig laat niet zoveel bommen en granaten ontploffen is nooit goed zoveel bommen en granaten! Jouw gas in krim verdampt. Hou op met oorlogje voeren of had nostradamus dit ook voorspeld.
  gemodereerd

 8. henkes , die promes moeten ze sturen naar het front , reken erop dat de Oekraïners hem plat schieten echt , je ziet niets meer terug van deze moordenaar terug , mensen laten ze de massamoordenaar ddb ook daar heen sturen en dan zien wij ook nooit iets van die klojo terug
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.