vrijdag, april 19, 2024
HomeNieuws uit NederlandVoetballer Quincy Promes opgepakt voor betrokkenheid bij steekpartij

Voetballer Quincy Promes opgepakt voor betrokkenheid bij steekpartij

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaams-Nederlandse voetballer Quincy Promes is opgepakt voor een steekpartij, waarbij een familielid ernstig gewond zou zijn geraakt. Dat melden Nederlandse media vanmorgen. De steekpartij zou hebben plaatsgevonden tijdens een groot feest dat Promes eind juli gaf in een loods van zijn bedrijf in Abcoude.

Promes zou ruzie hebben gekregen met een familielid. Die ruzie escaleerde zodanig dat Promes het slachtoffer met een mes zou hebben gestoken. Het slachtoffer raakte hierbij zwaargewond, onder meer aan zijn knie.

Vandaag zou de Ajacied daarvoor zijn opgepakt. Volgens de Telegraaf wordt Promes verdacht van mishandeling met zwaar lichamelijk letsel tot gevolg. Dit is een delict waar maximaal vier jaar gevangenisstraf op staat.

De krant schrijft verder dat Promes direct na de arrestatie in verzekering gesteld is en in de cel zit. In verzekering wil zeggen dat hij maximaal drie dagen in de cel moet blijven. Daarna kan de voorlopige hechtenis nog eens worden verlengd.

UPDATE: De Ajax-voetballer ontkent betrokken te zijn bij een steekpartij. Dat meldt de advocaat van Promes zondag via een persbericht. Volgens advocaat Manon Aalmoes was haar cliënt niet aanwezig toen de steekpartij plaatsvond, zo laat ze weten in het persbericht. “Promes was op het moment van het incident niet ter plaatse. Hij werkt volledig mee aan het onderzoek” zegt ze.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

28 REACTIES
 1. De Surinaamse voetballers hebben het niet gemakkelijk.
  Van alle kanten worden ze belaagt maar door hun jaloerse
  en bezitterige familie en vrienden het meest.


  Maak melding
 2. Is geestelijk niet echt de meest sterke speler in Nederland. Hij kwebbelt meer onzin dan zinnige opmerkingen itt een Wijnaldum. Deze speler is totaal niet geschikt voor topvoetbal en Ajax doet er goed aan om deze speler op staande voet te ontslaan. Mr. Roethof zal weer met domme argumenten aankomen kakken.


  Maak melding
 3. zijn dit nu de rolmodellen waar de jeugd naar moet opkijken?
  geen wonder dat de huidige jeugd op uitzonderingen niets waard is.
  en dat geldt niet alleen voor surinaamse maar ook nederlandse en andere landen.
  de laatste 2 generaties zijn totaal verspilt


  Maak melding
 4. Wat blijk, dat het slachtoffer niet zelf de politie heeft benaderd. De recherche kreeg een tip.
  En Promes werkt mee aan het onderzoek, hij was zelf niet aanwezig tijdens het steek incident.

  Zo zie je maar weer ze houden niet van donker die in de top zijn. Ze zien je liever als straat veger.


  Maak melding
 5. Ja hoor Pa Winti wat denk je nou zelf ? Was het een Witie Soma die gestoken heeft ? Man man wat is jouw soort toch kleinzerig. Honderduizenden zijn in Mozambique gedood om een lapje grond en om vee …. oorzaak ligt zeker ook bij de blanken. Je profiteert volop van de voorzieningen van hen maar verafschuw heb. Parasiteer niet zou ik zeggen.


  Maak melding
 6. Misschien Parasiteer jij zelf maar ik niet. Wat In Mozambique gebeurd is een andere onderwerp.

  Maar het gaat bij mij om, het slachtoffer heeft geen aangifte gedaan, de recherche krijgt een tip.?


  Maak melding
 7. Een en al jaloersheid of is het krabbetje spelen.
  Een vriend belde uit Rotterdam en zei no spang, hij is wel één van ons en toch weer niet, hij is een 020 🙈


  Maak melding
 8. Dus als men tegen de politieke handelingen van een land ben,dan ben je racist en dan parasiteerd men?
  soms worden hier hele domme veronderstellingen gemaakt.


  Maak melding
 9. rbrown , jou reacties bevatten alleen maar domme veronderstellingen , deze jongen Promes is een profvoetballer en hier verdiend hij zijn geld mee , en jij , dit keer zonder y ,, gaat het vergelijken of het politieke handelingen zijn , , dus jij bent een racist , en jij talenknobbel , , parasiteerd moet zijn parasiteert , , ja je weet het al hé dom , , dommer , , domste , , aller domste , en wie is dat , ja hoor , rbrown


  Maak melding
 10. Loopt hij met een mes op zak?
  Wat heeft die familielid dan gezegd? Jo, je kan niet voetballen, alleen maar als een blinde paard hollen?
  Of zoiets als, buiten een voetbalveld ben je niets.


  Maak melding
 11. @ Pa Winti en is hij al veroordeeld dan? Waarom geldt hij als verdachte ? Begrijp werkelijk niet waarom steeds met de vinger naar een blanke gewezen wordt. Glenn tip top reactie ! Eerst het onderzoek afwachten


  Maak melding
 12. Paul, Tuurlijk moet ik steeds wijzen met een vinger naar een blanke, want het is een familie zaak. Die onderling geregeld kan worden, maar nee de recherche moest gaan dieken om Promes klein te krijgen.

  Zelf de zaak van Kluivert in de jaren 90 waren er ook blanke betrokken maar Kluivert heeft hun namen niet genoemd vandaag aan de dag zie je ze onschuldig op de beeldbuis.


  Maak melding
 13. @ wat
  de lezers zal het al opgevallen zyn waar jy mee bezig ben en ik weet dat jy van “RAT” wat gemaakt maar ik herken jouw bedoeling en jouw stomme kinderachtige gedrag als van iemandt die hier op dit rubriek niks temelden heb dan op myn typ en taal fouten te reageren
  verder lyk je my een holle vat


  Maak melding
 14. Deze jongeman eindigt na zijn vortbalcarriere on de gevangenis ,als het nou in nederland is of ergens anders hij zal weer worden opgepakt. Gebeurd zovele su vietballers . De ene steelt van zijn ploeggenoten de ander gaat in de cokehandel de ander organiseert illigale pokertournooien, andete raken hun bezittingen kwijt andere betaalt een hoop
  allimentatie aan diverse vrouwen die hij versleten hergt, ga zo maar door.
  Kijk maar naar maradona wat had zijn overlijden van al die miljoenen een paar ton waar nu om eordt gevochten door de vele kinderen fst hij verwekt heeft.


  Maak melding
 15. en nu traint hy gewoon weer door met zn club nadat hy is vrygelaten door justitie
  dus jullie moeten niet zo voorbarig oordelen.
  ik wil verder niets veronderstellen ,stelletje Krabboes


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES