Lijk in vat vermoedelijk van in Suriname vermiste Dominicaan

10
Lijk in vat vermoedelijk van in Suriname vermiste Dominicaan
Deze man werd als vermist opgegeven door familieleden.

Dit is de in Suriname vermiste Dominicaan Abreu Ott Neftali, die samen met een Colombiaan werd ontvoerd op het parkeerterrein van de Maretraite Mall op 25 november jl. Naar alle waarschijnlijkheid is zijn lichaam aangetroffen in een vat, dat vrijdag 11 december langs een kreek die verbonden is met de Surinamerivier te Rorac werd gevonden.

De twee mannen waren op die 25 november in een grijs gelakt voertuig op het parkeerterrein van Maretraite Mall. Het vermoeden bestaat dat de mannen een afspraak hadden met een andere persoon. Toen ze naar een geparkeerd busje liepen en die open maakte werden ze meteen overrompeld door twee gewapende mannen met kogelvrije vesten met politie opschrift. De mannen werden in het busje geduwd en meegenomen.

3 dagen daarna werd het ontzielde lichaam van de Colombiaan in een barrel bij een aanmeersteiger in de Suriname rivier ter hoogte van Domburg aangetroffen door een voorbij varende bootsman. 13 dagen na de eerste vondst werd een tweede barrel aangetroffen in een kreekje in het district Commewijne. De barrel werd door de maritieme politie naar Waterland in het district Para gesleept.

Het vat dat 11 december werd gevonden is identiek aan het vat dat 28 november werd gevonden. Het was ook voorzien van 3 hangsloten en er waren 3 grote stenen in de ton. De benen van het slachtoffer waren gebonden en rondom zijn hals was er plakband en tiewrap waargenomen. Het lichaam was in verre staat van ontbinding en aangevreten.

Het is vooralsnog niet bekend als het ontzielde lichaam positief is herkend door nabestaanden. De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek.

Bekijk ook:


10 REACTIES

 1. QQQQQ..

  De Politie Moet Zich Niet Alleen Focussen Op De Dader/daders.. Maar Ook Op De Opdracht Gever.

  Er Zit Een Orga Hier Achter.. Suriname Is Qua Inwoners Aantal Te Klein Om Dit Soort Taferelen Toe Te Laten. Is Maar Het Begin.. Kijk Maar Wat Er Op Trinidad Gebeurt.

  Is Van Groot Belang Dat De Politie Paniek Situatie Gaat Creeren
  Ter Gelijk Telefoon Af Tappen.. De Politie Moet Ook Een Super Goede Tolk Hebben.
  Want Deze Gasten Praten In Code.

  Soms Praten Ze Over Bladeren In Het Bos.. Terwijl Het Gesprek Over De Duiven Sport Gaat

  Inspecteur:
  Als Je Tussen De Sterren Wil Belanden Moet Je Op De Maan Mikken.


  Maak melding

 2. De regering moet de straffen verhogen, bij moord levenslang straf van meer dan 30 jaar, inbraken minimale 15 jaar straf. Nu komen de moordenaars in 15 jaar vrij en de inbrekers zelfs in 2 a 3 jaar . ook rijden onder invloed van alcohol moet zwaarder gestraft worden.


  Maak melding

 3. Te nimmer lost de politie zulke zaken in Suriname op. Geen enkele moord met een zware criminele grondslag lossen ze op.
  Redenen weten zij alleen.
  De daders, opdrachtgevers, zijn vaak alom bekend.
  Daarom is dat wel een failed situation.
  Een echte agent zoekt de verdachten.
  Maar ja, als de pers ook bang is?
  Wat dan?


  Maak melding

 4. QQQ

  Het Land Waar Ik Geboren Ben.. Het Land Waar Ik Super Veel Van Houdt
  Moet Mijn Rust Punt Zijn . En Niet Mijn Stress Punt.

  Daarom Zal Ik Voor Waken Dat Buitenlandse Criminele Ondermijnende Organisaties
  Niet De Over Hand Nemen In Ons Open SamenLeving.

  Mi No Wam A Ka Dat..


  Maak melding

 5. limbo ga slapen drankorgel , en droom van je holmaatjes rbrown en robg , , en droom dat jullie ook in zo’n olie drum met 3 sloten zitten te dobberen op de Suriname rivier , , en de piranha’s een heerlijk maal bezorgen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.