maandag, juni 24, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidTegemoetkoming van SRD 750 voor zorgpersoneel

Tegemoetkoming van SRD 750 voor zorgpersoneel

-

Does Travel - naar Suriname

Zorgpersoneel dat zich heeft ingezet voor het onder controle brengen van COVID-19 krijgt als dank een tegemoetkoming van SRD 750 van de regering. Dit bedrag komt bovenop de SRD 300 bonus die reeds in november gegeven is en ook eind december betaald zal worden.

Dit heeft minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid bevestigd in Nickerie, waar hij samen met een regeringsdelegatie onder leiding van president Chandrikapersad Santokhi op bezoek is. De bewindsman zegt dat de regering met goede calculaties, sparen en bezuinigen heeft kunnen realiseren dat er eind december aan elke persoon in de zorgsector een bedrag van SRD 750 gegeven wordt.

De SRD 750 is voor zowel verplegend, administratief, technisch als ondersteunend personeel én voor zowel overheids- als particuliere ziekenhuizen. “Als dank voor het vertrouwen dat de mensen aan de regering gegeven hebben en de vele offers die zij gebracht hebben”, aldus minister Ramadhin.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. Chapeau…mooi gebaar! Het grote verschil met de vorige regering is dat geld niet in zakken van boeven verdwijnt, maar teruggegeven wordt aan hen die het hard nodig hebben of verdienen omdat ze extra inspanningen leveren. Bewust belonen is altijd goed voor de motivatie.


  Maak melding
 2. haha, dit zal niet in dank worden afgenomen door de ndpjochies. Zij hoopten op onvrede, maar deze regering denkt aan het volk.
  robbro heeft het niet meer. het volk mort roept hij, terwijl hij de grondwet herschrijft in de bijlmer.
  het volk mortdtdtdt
  de ndp moordtdtdt


  Maak melding
 3. Terecht deze mensen hebben het dik verdient, wat storend is, is dat men nog steeds vergelyking trekt met het vorig bewindt,alsof men leidt aan een of ander minderwaardigheidts complex jammer hoor, doe der wat aan


  Maak melding
 4. hé paarse snotaap , rbrowny met y , , ja jij hebt een minder waardigheid complex , , waarom gaan mensen hier bepaalde dingen vergelijken met het bouta regiem , omdat het nu al beter gaat in 5 maanden dan je baasje de laatste 10 jaar heeft gedaan , tijdens bouta kregen de zorgpersoneel 0,0 , begrijpt je dat 0,0 is niets hé bouta lover , , en nu deze regering weet dat het zorgpersoneel dit dubbel en dwars verdiend , , en meneer(mevrouw) Y , der – der – der wat aan , doe der wat aan , , ja wat uilskuiken , , je zal je eigen bedoelen klojo


  Maak melding
 5. Al zou de huidige regering het even slecht doen als de vorige (wat niet het geval is) dan nog mogen we ons in Suriname gelukkig prijzen dat de bevolking de massamoordenaar samen met zijn bende van gxtlikkende profiteurs heeft weggestemd.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES