Vp Brunswijk ondersteunt MMA-vechter Mettendaf met 2.000 euro

10

Ivanieldo Mettendaf, MMA-vechter van Suriname, heeft uit handen van vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk een geste van 2.000 euro ontvangen.

Het geldbedrag werd op 12 oktober op het kabinet van de vp aan Mettendaf overhandigd als steun voor zijn uitgaven in verband met zijn vertrek naar Thailand.

In Thailand zal de Surinaamse vechter deelnemen aan een titelgevecht op 7 november. Op 15 november heeft hij een MMA-Pro wedstrijd. Brunswijk wenste Mettendaf een grootse overwinning toe.

Mixed martial arts, meestal afgekort tot MMA, is een multidisciplinaire vechtsport die zich richt op het combineren van technieken uit meerdere traditionele vechtkunsten (en vechtsporten) die door beoefenaars van MMA met de verzamelnaam TMA (Traditional Martial Arts) worden aangeduid, zoals worstelen (grappling), judo, karate, kungfu, kickboksen, thaiboksen, boksen, jiujitsu en taekwondo.

10 REACTIES

 1. In geen enkel ander land gaat een minister die geld geeft aan een ander op de foto. Als ze iemand ondersteunen is dat buiten de media. Brunswijk krijgt blijkbaar een goed gevoel als hij iemand geld geeft. Op zich is daar niks mee, maar om dit aan de hele wereld te laten weten is ethisch niet correct. Ik zou als ontvanger nooit accepteren dat over mijn rug goedkope politiek wordt bedreven en de ego van de ander te strelen. Als Brunswijk werkelijk ontwikkeling in Suriname wil bevorderen kan hij zijn geld stoppen in een werkgelegenheidsproject voor marron jongeren.
  gemodereerd

 2. Is zijn geld en mag ermee doen wat hij wil. Niets mis mee. Waarmee ik wel problemen heb is, dat zijn broer nog steeds niet afgetreden is als RVC lid van diverse instellingen. Hij wacht nog en kijkt wat Melissa doet. De toezeggingen van Chan en Ronnie moet je met een korreltje zout nemen. Ik wacht nog steeds op wat met de gestolen grond van het Sabaku project gaat gebeuren. Waarschijnlijk is de commissie van Leandro nog steeds bezig ermee. De staat heeft meer dan 25 miljoen US-dollars uitgegeven om grond te kopen en uit te delen aan partijgenoten van de VHP en ABOP. Is toch schaamteloos gedrag waarover je niets meer hoort, ook niet van de media.
  gemodereerd

 3. Kost een foto in de krant tegenwoordig nog maar €2000? Verbeeldt hij zich tegenwoordig dat hij Mussolini is, hij begint zich steeds meer als hem te kleden.
  gemodereerd

 4. Heeft de Vp ook geld geschonken voor de uitvaart van wijlen Grootfaam? De man die tijdens zijn vakantie in Suriname als gevolg van een noodlottig ongeval aan zijn leven kwam?
  Het zal wel niet omdat er geen camera’s in de buurt waren.
  gemodereerd

 5. 2000 euro?
  dat is alles? wat een lachertje deze drugsdealer zeg met zijn schamele bedrag
  ik zou de man hard in zijn bek uitlachen om die 2000 euro

  dat deze sporter zich leent voor deze politieke zet? zegt gelijk al genoeg over de sporter
  totaal geen integriteit, dus dat gaat niets worden met deze sporter
  gemodereerd

 6. Het is duidelijk waar VeePee Bigie Bek zijn propaganda lessen heeft gevolgd ! Dit zijn pure paarse propaganda tactieken !

  Btw
  Heeft iemand zich weleens afgevraagd waarom Bullshit Bouta en nu ook VeePee Bigie Bek alleen aandacht zoekt bij de armen, de onderontwikkelden en de dommen !
  Inmiddels is ook te merken dat zij alleen ondersteund worden door Surinamers met krabita anoes en door corrupte figuren.

  Red Suriname.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !
  gemodereerd

 7. “Inmiddels is ook te merken dat zij alleen ondersteund worden door Surinamers met krabita anoes en door corrupte figuren.”

  Wist je dat de afgelopen 30 jaren meer dan de HELFT van het Surinaams grondgebied in concessie is uitgegeven aan Surinamers dankzij de politiek. Dus ik geloof niet in de politiek en al hun leugens. Geen failed state maar een Neverending Hopeless State…
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.