Drugsdealer aangehouden bij invallen Hogestraat en Hofstraat

6
Drugsdealer aangehouden bij invallen Hogestraat en Hofstraat

De politie in Suriname heeft gisteravond deze verdachte aangehouden, met in zijn bezit drugs die hij ter verkoop aanbood. Dit na drugsinvallen gedaan aan de Hogestraat en de Hofstraat door de TaskForce Paramaribo bestaande uit leden van de Beveiliging en Bijstand dienst Suriname (BBS).

Een andere verdachte wist te ontkomen door weg te rennen tijdens de controle. In het voertuig van de voortvluchtige verdachte zijn drugs aangetroffen. De drugs en dat het voertuig zijn in beslag genomen.

KPS woordvoerder Milton Bisschop laat weten dat de Surinaamse politie ertoe over is gegaan om opstallen, die als bergplaats dienen voor drugsverkopers, te verwijderen en in beslag te nemen. De Taskforce zal onverwijld overgaan tot het verwijderen en in beslag nemen van deze opstallen

Hij laat weten dat de politie niet terug zal deinzen maar vastberaden is de criminaliteit aan te pakken.

6 REACTIES

 1. Drugs? Wiet zeker. Flunk v d KPS hoor. De grote harddrugs dealers lachen zich rot…
  Besteed de capaciteit n middelen v KPS aan t opsporen vervolgen v die misdrijven. Geen chicken feet jongens lastigvallen.
  gemodereerd

 2. En nu is Nibte aan de beurt voor de verdediging!! Stop al die drugs in de reet van die Rat!!
  gemodereerd

 3. Hou je kop wiep ding het zijn maar een paar gram wiet en hasj. Deze soort jongens kunnen nibte niet betalen. Die 1000’srd daar gaat t niet doen… kruimelhosselaars hebben ze gepakt.
  Is dit echt zo nieuwswaardig voor het kps? Wanneer doen ze invallen bij echte criminelen??
  gemodereerd

 4. Hans Oh je laat je kennen dat je echt een onbeschoft en een oelewapper bent lul!! Kijk goed naar de afbeelding!! Is dat een paar gram?? blindelingse drol!!!! En dit soort jongens kunnen jou in hun achterzak stoppen jij zak!!
  gemodereerd

 5. Publiciteits stunt. De grote kartelleiders, rovers en moordenaars worden niet gepakt. Die zitten thuis op Noord in hun villa met de Braziliaanse en Dominicaanse motjo’s…
  gemodereerd

 6. Op die foto hysterische wiep
  Ding zie ik ongeveer 12 gram wiet en ongeveer 7 gram hasj en 8 of 9 pillen. Wat een vangst he?? Jou commentaar is overdreven wiepje je lijkt de nieuwe WAT wel..
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.