vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan bestolen van auto terwijl hij met dames aan het chillen was

Man bestolen van auto terwijl hij met dames aan het chillen was

-

Does Travel - naar Suriname

Een man in Suriname heeft afgelopen weekend aangifte gedaan tegen een aantal dames, met wie hij aan het chillen was. Dit nadat zijn auto plotseling was verdwenen. De 24-jarige Shafiele E. en de 30-jarige Sanaida P. zijn door de Surinaamse politie aangehouden wegens diefstal van het voertuig en of medeplichtigheid aan diefstal.

In de nacht van vrijdag op zaterdag 8 oktober was de aangever bezig te chillen voor een fastfood restaurant aan de Latourweg. Daar ontmoette hij drie dames voor wie hij bier kocht. Na een babbeltje reden ze samen met de aangever naar Waterkant en keerden na enige tijd terug. Ze stopten toen bij een bar-dancing aan de Latourweg.

Vanaf toen weet de auto-eigenaar niet meer wat er is gebeurd. Hij werd dezelfde ochtend rond 05.00u wakker en merkte dat hij langs de Pontbuitenweg lag. Hij kon zijn auto nergens vinden en van de dames was er geen spoor te bekennen. Pas toen realiseerde hij zich dat de dames hem hadden besloten. De buit betreft een Toyota Carolla.

Hij stapte naar de politie en deed aangifte tegen de vrouwen. Woensdagmiddag zag hij een van de dames aan de Latourweg bij een restaurant. Hij schakelde de politie meteen in, die ter plaatse ging voor onderzoek. De dame werd geconfronteerd met de aangever, waarna op aanwijzing van haar de tweede dame werd aangetroffen.

Beide dames werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Volgens hen heeft de derde voortvluchtige dame, een zekere Shasha de auto van de aangever vermoedelijk samen met een man gestolen. Shafiele en Sanaida verklaarden dat zij die nacht, toen ze van Waterkant naar de bar-dancing terugkwamen, de bar-dancing binnen gegaan.

De andere dame Shasha en een man namen plaats in de auto, waarin de eigenaar sliep. Ze zijn toen met hem weggereden. Hoogstwaarschijnlijk hebben zij de aangever op straat gedumpt en zijn met de auto ervandoor gegaan.

De politie heeft in het belang van het onderzoek Shafiele en Sanaida na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Aan de opsporing van de voortvluchtige dame en man wordt er gewerkt. De auto is nog niet terecht.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. Ik heb persoonlijk totaal geen medelijden met deze benadeelde. Hij heeft het geheel aan zichzelf te wijten en daarom trek ik een hele grote poe in zijn gezicht.


    gemodereerd
  2. De dames waren uit op poen!! Die aangevende OEN is beide kwijt zowel de poen als de poentje!! Een echte domme koe!!
    Waarschijnlijk hebben de dames meer op hun kerfstok!!


    gemodereerd
  3. Je hebt maar een pieml maar je wil met 3 dames tegelijkertijd slapen. Dan hebben ze je mooi beet gehad.


    gemodereerd
  4. Ze hebben zeker iets in zijn drank gezet waardoor hij in slaap is gevallen. Gebeurt heel vaak. Die man hing zeker de big shot uit en die dames dachten deze gaan we pakken. Is standaard werkwijze over de hele wereld. Die vrouwen lokken mannen en dan plotseling worden ze in hun jockey ergens wakker.

    Play with fire and you will get burned.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES