Neergeschoten man aan verwondingen overleden in ziekenhuis

8
Neergeschoten man aan verwondingen overleden in ziekenhuis
Kajo in een clip van een van z'n nummers.

De man die afgelopen vrijdag werd neergeschoten nabij een carwash aan de Kennedyweg in Suriname, is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. Het slachtoffer stond bekend als artiest, onder de naam Kajo.

Hij zou vrijdag een paar keer van dichtbij beschoten zijn door een man, met wie hij even daarvoor een woordenwisseling gehad zou hebben en die hij scheen te kennen. Kajo was na de schietpartij niet aanspreekbaar.

Over de dader is niet veel bekend. De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek, maar heeft op moment van schrijven nog niemand aangehouden.

Op social media gaat het verhaal dat Kajo, die rapnummers maakte, verwikkeld zou zijn in een beef met andere rappers. In een filmpje dat hij zelf begin deze maand op zijn Facebookpagina plaatse, is te zien hoe hij een heftige woordenwisseling heeft met een man die een houwer in zijn hand heeft.

Of dit daadwerkelijk de aanleiding is geweest voor de fatale schietpartij, is niet bekend.

8 REACTIES

 1. ”Er vliegen in Su meer kogels in de rondte, dan vogels”
  ”Django Town”

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Een hele lieve onschuldige man dus die geen vlieg kwaad deed. Ach af en toe een tapliedje opnemen, met geld strooien en mensen uitdagen. Omdat je denkt bekend te zijn denk je ook onaantastbaar te zijn.
  Mi mars Papa !
  gemodereerd

 3. Dit soort idiote Amerikaanse taferelen begint zich ook te manifesteren in Suriname. Het was allang bekend dat jongeren zich steeds meer bezighouden met bendevorming en daaraan gerelateerde criminaliteit.

  Zodra de bendes grote aanhang genieten is het heel moeilijk om die in te dammen. De USA heeft dat meer dan 40 jaren geprobeert. Op een gegeven moment hebben ze het juist erger gemaakt door illegale bendeleden weer te sturen naar land van herkomst. Nu is heel Midden-Amerika in de ban van die vervloekte bendes.
  gemodereerd

 4. Je wordt niet zomaar doodgeschoten!! Soort crimineel zoekt soort op en maakt het af!! Heel goed!1 ung kier ung srefie en dat na bung tori!!
  gemodereerd

 5. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  @Hongkongfree: Ik ben het volkomen met je eens.

  Ook hier in Nederland is het reeds jaren een probleem.
  Ik heb geen enkele medelijden met zulke figuren.
  De ouders/verzorgers en hun profiterende vrienden zoeken het maar uit.

  Geen enkele verdere positieve ontwikkeling zijn in deze gasten hun hersenen te vinden.
  Alleen maar criminele symptomen zitten in deze gasten hun hersenen tot de dood er op volgt.
  gemodereerd

 6. dus deze man heet ka joe
  de andere heet hond
  colour doesn’t mather
  Allemaal hoogopgeleiden hier bij ons
  gemodereerd

 7. Jacko , goed gezien , echt het klopt dat we hier steeds minder vogels zien vliegen , maar we zien behalve kogels ook andere dingen die uit de bocht vliegen snelheidsmonsters , en paarsen die uitvliegen (vluchten)
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.