Man rijdt midden in de nacht met gestolen kalf in auto

9
Man rijdt midden in de nacht met gestolen kalf in auto
Foto: Korps Politie Suriname.

De politie in Suriname heeft afgelopen weekend een man aangehouden, die midden in de nacht met een kalf in zijn voertuig reed. Dit gebeurde tijdens een roadblock en politiecontrole in het district Nickerie.

Tijdens de roadblock werden meer dan vijftig voertuigen gecontroleerd. Omstreeks 03.00u kwamen de agenten iets vreemds tegen; de bestuurder van een Toyota Wish had een kalf met bruin vacht in het voertuig bij zich.

De man kon geen duidelijke verklaring geven omtrent de herkomst van het kalf. Na hem flink aan de tand gevoeld te hebben, bleek dat het jong van een koe vermoedelijk van diefstal afkomstig was. De verdachte bestuurder R.R. is op dat moment direct aangehouden.

Het verdere onderzoek bracht nog vier andere verdachten in beeld. Deze verdachten, die volgens de Surinaamse politie vermoedelijk op de vlucht waren naar Paramaribo, zijn bij de controlepost Burnside in de kraag gevat. Ze zitten vast vanwege diefstal van vee.

9 REACTIES

 1. Zeggen dat je honger hebt.
  Oeps, dan rijd je geen auto.
  Was nickerie niet zo een geweldig distrikt??
  gemodereerd

 2. Op deze manier komt de aap uit de mouw; moeder de vrouw, waarmee deze dierenliefhebber getrouwd is, vroeg zich de laatste tijd steeds af waarom haar man de laatste tijd zo laat en zo afgepeigerd thuiskwam, terwijl er een sterke koeienmest geur om hem hing.
  gemodereerd

 3. De vraag rijst natuurlijk op welk tijdstip jij met gestolen vee moet rijden.
  Midden in de nacht natuurlijk wanneer er geen politiecontrole is.
  zeker weten dat er veel meer dingen midden in de nacht geschieden.
  Deze man had pech door die onverwachte politiecontrole.
  Dit bewijst dat die plotselinge road-blocks hun nut hebben bewezen.
  Vaker doen.
  En Debbie:
  Was nickerie niet zo een geweldig distrikt??
  Antwoord: ik denk dat nickerie, ondanks de verhoogde criminaliteit en weggebruikers die als gekken rijden, nog steeds een geweldig district is. Daarom gaan ze daar stelen. Dat heet met een mooi woord: diefstaltoerisme.
  gemodereerd

 4. Zo nu komen er een paar vegetarische gezinnen bij in Suriname want er zal voorlopig geen gratis vlees meer zijn.
  Ik denk dat de aangehoudenen familie van het vee zijn want hun ras is Dongkaw
  gemodereerd

 5. Jullie allemaal begrijpen er helemaal niks van, de
  man in kwestie dacht dat het Debby was. in het donker
  is moeilijk kijken, en dan blijkt dat hij een kalf te pakken
  heeft. Het wordt tijd dat hij een opticien gaat bezoeken!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 6. debby , jij hebt geen honger en jij kent geen honger , weer zo’n domme reactie van jou dat iemand die een kalf steelt jij zegt dat hij moet zeggen ik heb honger , zal jij dat kalf slachten en het vlees braden en aan die steler geven
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.