Lichaam dood gevonden bejaarde vertoont schot- en kapwonden

6
Cipier aangehouden in zaak dood gevonden 78-jarige man in weiland
Het slachtoffer Sewcharan Uday (78)

Het lichaam van de 78-jarige in Nickerie dood gevonden bejaarde Uday Sewcharan, vertoont schot- en kapwonden. Het vermoeden bestaat dat de Penitentiair ambtenaar Adjai R. meer hiervan moet afweten. Hij is daarom aangehouden meldt het Korps Politie Suriname.

Het ontzielde lichaam van Sewcharan is in de avond van zondag 28 augustus op een perceel langs de Karachiweg in het district Nickerie aangetroffen. De politie van het bureau Corantijn speelde in op de melding en deed de locatie direct aan voor onderzoek.

Bij aankomst trof zij Uday die geen teken van leven meer vertoonde op het perceel aan. Een zoon van de overledene die ook ter plekke was, verklaarde aan de wetsdienaren dat het gebruikelijk was dat zijn vader aldaar de wacht hield voor zijn koeien.

Toen het laat werd en hij zijn vader niet naar huis zag komen, zette hij met andere familieleden een zoekactie in en troffen het lijk van zijn vader op het perceel aan.

Het vermoeden bestond dat de Penitentiair ambtenaar Adjai R. meer hiervan moest afweten. Getuigen verklaarden aan de politie dat het perceel van het slachtoffer net naast dat van de verdachte is gelegen en dat de twee een oude vete omtrent loslopend vee hadden.

In het verleden had het slachtoffer reeds klappen moeten incasseren van de verdachte. Op die bewuste avond hebben zij de auto van Adjai in de inrit van het slachtoffer zien keren.

Na uitgewerkte informatie werd de verdachte Adjai opgespoord en diezelfde avond op zijn woonadres aangehouden. Zijn dienstwapen, auto, laarzen en kleding die hij voor het laatst aanhad zijn in beslaggenomen

In opdracht van het Surinaamse Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam ter obductie in beslag genomen, terwijl de verdachte in verzekering is gesteld. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de recherche van regio West.

6 REACTIES

 1. als op het lichaam van de bejaarde schot en kapwonden zijn aangetroffen dan is hij vermoord , de verdachte eens goed aan de tand voelen
  gemodereerd

 2. Als blijkt na een grondig onderzoek en goed speurwerk,
  dat deze Adjai de dader is: dan moet hij gewoon in het
  Surinaamse rivier, gepleurd worden. Maar dan wel met een dode koe op zijn rug gebonden, dan zwemt hij beter!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Doen jullie in Surbabwe ook aan forensisch onderzoek?
  Nee…? Ze doen dat zelfs in Afrika bij kadavers van doodgeschoten beschermde diersoorten, teneinde daders op kunnen sporen.
  In Nederland zijn volop cursussen te volgen.
  gemodereerd

 4. Deze laffe hond niet alleen flink aan de tand voelen maar ook laten voelen wat het is om het leven van een ander te beroven. Dus mijn voorstel is om deze Adjai met een cutles dusdanig te bewerken dat hij het ook voelt. Hoe deze lafaard het tot gevangenisbewaarder heeft kunnen schoppen zal altijd een raadsel blijven.
  gemodereerd

 5. Misschien heeft het slachtoffer de verdachte betrapt op het uitvoeren van onzedelijke handelingen met een minderjarige of met een reeds getrouwde vrouw, waardoor de verdachte het slachtoffer de mond heeft gesnoerd voor eeuwig.
  gemodereerd

 6. Wat kan deze oude man doen dat je hem vermoord. Een lafaard, idioot en kloot is die moordenaar. Sluit hem voor 50 jaar op.
  Ik hoop dt hij in de cel mooi afgetuigd wordt
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.