zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie53-jarige pick-up bestuurder achter stuur overleden na hartinfarct

53-jarige pick-up bestuurder achter stuur overleden na hartinfarct

-

Does Travel - naar Suriname

De bestuurder van de pick-up, die maandagmiddag tegen een lantaarnpaal aan de van ’t Hogerhuysstraat in Suriname tot stilstand kwam en dood werd aangetroffen in het voertuig, is de 53-jarige Otis Sibe. Er is zeer waarschijnlijk sprake van een natuurlijke dood.

Maandagmiddag rond 16.00u reed de bestuurder in een wit gelakte Ford Ranger over de Van ’t Hogerhuysstraat. Nabij de kruising met de Slangenhoutstraat botste hij tegen een metalen lantaarnpaal (foto onder).

Toen omstanders de man te hulp schoten troffen ze hem levenloos in het voertuig aan, waarna de politie werd ingeschakeld. Ook een ambulance dirigeerde naar de plaats. Die was echter niet nodig want de man vertoonde geen teken van leven.

Een arts stelde uiteindelijk officieel de dood vast; de man zou als gevolg van een hartinfarct zijn overleden achter het stuur. Het voertuig werd weggesleept door een bergingsbedrijf.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
 1. De ambu was niet nodig??? Word er niet gereanimeerd dan??? En wat ik nog steeds niet snap in Suriname, is dat de politie eerst gebeld wordt en dat die beslist of er een ambu moet komen. De omgekeerde wereld.


  gemodereerd
 2. Voor de familie een shock, maar voor hem een mooie dood!
  ”Rust in vrede brother”

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES