Menzo officieel aangesteld als nieuwe hoofdtrainer Beijing Guoan

6
Menzo officieel aangesteld als nieuwe hoofdtrainer Beijing Guoan
Foto: Stanley Menzo/Twitter

Stanley Menzo is officieel aangesteld als de nieuwe hoofdtrainer van Beijing Guoan in de Chinese hoofdstad Beijing (Peking). Dat heeft hij maandag zelf laten weten via Twitter.

Hij gaat per 1 september aan de slag bij Beijing Guoan FC, waar hij in het verleden al werkzaam was als coach van de beloftenploeg.

“Erg trots en blij om terug te keren naar Beijing Guoan als hoofdcoach van het 1e team, kan niet wachten om te beginnen!”, aldus Menzo op Twitter.

Menzo maakte vorige week bekend dat hij na slechts zeven maanden vertrekt als bondscoach van Suriname. Hij zou ingegaan zijn op een lucratieve aanbieding uit China. ‘Dit aanbod kon ik niet weigeren’ aldus de 58-jarige coach.

Tot er een nieuwe Surinaamse bondscoach is zal Roberto Gödeken als interim-bondscoach fungeren. Hij wordt geassisteerd door Ryan Koolwijk. Natio speelt op 22 september in het Almere City stadion in Nederland, een oefeninterland tegen Nicaragua. 


6 REACTIES

 1. De SVB moet duidelijke afspraken maken met een Surineds trainer die Natio en het Surinaamse Voetbal op een hogere level willen maken.

  De clausule dat als ze een betere bod krijgen moet als dat in het contract staat worden geschrapt. Hierdoor weet de SVB dat dit soort apenkuren uitgesloten zijn en weten zowel zij als Natio het Surinaams Voetbal, de Surinaamse Voetballiefhebbers wat voor zoutvlees/batjaw ze op hun puntbrood hebben.
  gemodereerd

 2. Hij zit er als een siekie man bij.
  Menzo is dus een ordinaire geldwolf. Hij geeft ronduit toe dat het aanbod niet te weigeren was
  ik heb nooit begrepen waarom ze hem hadden aangestelt. Deze klojo zei toch ik vlieg NOOIT met SLM.
  Hij had het 1 keer bij het rechte eind. we weten allemaal dat hij daardoor de vliegramp niet heeft meegemaakt als passagier .
  Ik kwam hem regelmatig tegen bij vlieglessen. Mocht hem toen wel, ondanks zijn bakra tongo. We zijn trouwens allebei geslaagd voor onze brevet.
  Misschien kwam het door die hete aardappelen
  gemodereerd

 3. Als SVB met Nederlandse trainer van Suri-afkomst gaat werken moet de SBV duidelijke afspraken maken in het contract, vooral de looptijd, ook het doel voor Natio en het Surinaamse Voetbal moet zijn om dit op een hogere level brengen aan het eind van de looptijd van het contract.

  De SVB moet uitkijken voor trainers/gelukzoekers die goed zijn voor poppenkast.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.