dinsdag, november 28, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieRover springt over toonbank bettingshop en steelt dagopbrengst

Rover springt over toonbank bettingshop en steelt dagopbrengst

-

De 26-jarige E.M. was zaterdagmorgen rond 09.30u alleen in de bettingshop aan de Toevluchtweg in Suriname aan het werk, toen een man gekleed in een rode jacket met een zwarte integraal valhelm op, de zaak binnenliep.

Hij was ongewapend en sprong plotseling over de toonbank. Vervolgens duwde hij het slachtoffer omver en nam toen het geld uit het kasregister. De buit betreft de dagopbrengst, een geldbedrag groot 5.350 SRD.

Vervolgens verliet de rover de plaats op een bromfiets. Het is niet bekend welke richting de dader is gereden. Het 26-jarige slachtoffer liep geen lichamelijke letsel op. De politie van Uitvlugt heeft de zaak in onderzoek.

Van de verdachte ontbreekt nog elk spoor.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

4 REACTIES
 1. De zaak is van de pa van de rover.Hij kwam wat zakgeld halen.Voor een een keertje zonder medeweten van papa.Het land wordt bewoond door allemaal uit rovers.
  gemodereerd

 2. Het 26 jarige slachtoffer liep geen lichamelijk letsel op? Niet eens een schrammetje of een built? De politie moet het ‘slachtoffer’ eens goed aan de tand voelen, waarschijnlijk komt er dan een vulling met het opschrift MEDEPLICHTIGHEID uit een van zijn tanden vallen..
  gemodereerd

 3. Opnieuw een geval van beroving? Niet de laatste.
  Hang (verborgen) luidsprekers op die het geluid van geweerknallen luid afspelen in zo’n geval. De dader zal zeker verrast zijn voor enkele seconden en dat is je kans om iets te doen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES