Man schiet elf mensen dood na familieruzie in Montenegro

2
Politie

Een 34-jarige man heeft vrijdag in Centinje, de voormalige hoofdstad van Montenegro, elf mensen doodgeschoten na een familieruzie. De schutter liep na de ruzie met een jachtgeweer naar buiten en schoot lukraak op voorbijgangers.

Volgens Montenegrijnse media zouden onder de dodelijke slachtoffers ook twee kinderen zijn. Bij de schietpartij raakten ook zes personen gewond, waaronder een politieagent. Drie van de zes slachtoffers verkeren buiten levensgevaar.

De schutter is doodgeschoten in een vuurgevecht met de politie. De regering van het Balkanland heeft drie dagen van nationale rouw afgekondigd.

Bekijk hieronder een videoreportage van euronews.


2 REACTIES

  1. De balkan landen vreselijk en onrustig daar en bosbranden daar in die gebieden deze mensen zijn agressief vuurwapens maken hun compleet dol! Afpakken al de pistolen en zware wapens daar en laat hun al de natuur en bos branden gaan blussen in die gebieden, dan hebben hun iets nuttigs te doen. Veel families zijn triest en oorlog in families, maar wordt niets over de familie vertelt enz.
    gemodereerd

  2. De schutter is doodgeschoten in een vuurgevecht met de politie. Ik geef de politie een 10plus!!! opgeruimd staat netjes!! Voor hem hoeft men niet meer te vrezen!! Chapooooo Politie!!
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.