Weer automobilist op vrij drukke straat klemgereden en beroofd

8
bestuurder in auto

Een 52-jarige automobilist kreeg vrijdag de schik van zijn leven toen hij door vier criminelen gezeten in een donkerkleurige auto werd klemgereden aan de Mahonylaan in Suriname. Volgens het slachtoffer A.O. reden de daders hem klem ter hoogte van pandnummer 16.

Twee mannen, van wie een gewapend met een vuistvuurwapen stapten uit de auto, die hem klem reed. Onder bedreiging van het vuurwapen werd het slachtoffer beroofd van 9.000 SRD, 400 USD, 24 gram ruw goud en belangrijke bescheiden.

Na de daad stapten de mannen weer in de vluchtauto en reden weg. Het slachtoffer bleef ongedeerd.

De politie van Geyersvlijt werd ingeschakeld, die ter plaatse ging voor onderzoek. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.


8 REACTIES

 1. gewoon weer een inside job , zeker bekenden van die automobilist , hebt jij nooit gehoord van waardetransporten oen
  gemodereerd

 2. Deng strati na foe oenoe, bralde kwik, gentle, VAKER vanaf de soundtruck tegen samenleving. In plaats van, samen met kwek en kwak en hun consorten, de straten te beveiligen en vrij te houden vanaf zulke criminelen, ga je politiek spelen tegen de regering.
  Triest dat dit weer is gebeurd. Meer wapenvergunningen om die criminele abangies met gelijke munt en blauwe bonen terug te betalen!!!
  gemodereerd

 3. Wordt tijd dat er Israëlische straffen worden toegepast bij deze geboefte.Als ze gepakt worden hun huis met de poclain met de grond gelijk maken.Huur huis?Dan moest de eigenaar uitkijken aan wie hij het verhuurt.Deze soort hoort duidelijk niet in de stad.
  gemodereerd

 4. @ WAT

  Wat wil je suggereren misschien kan je, je nog herinneren
  dat een auto(waardetransport.)Bij de benzine station van Boedhoe aan de Gemenelandsweg is overvallen?
  Dus dat zegt tegenwoordig niets meer, de enige oplossing tegen deze soort klootzakken is de kogel. Gewoon aan flarden schieten, dat er niets van overblijft van deze soort honden.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 5. Geef de daders een gratis spuitje!! Hierdoor is de hele gemeenschap vrij, blij en veilig!!

  Wiep-Ding
  gemodereerd

 6. Het lijkt er wel op alsof de rovers beter geïnformeerd zijn dan de politie. Haast altijd is het raak met de buit. Heb nimmer gelezen dat ze iemand hebben klemgereden maar niets van hun gading hebben kunnen bemachtigen. Of rijden tegenwoordig alle Surinamers met valuta in hun voertuig rond?
  gemodereerd

 7. Jacko weet jij nog dat er bij brinks waarde transport op Hoogoorddreef ingebroken is en ze kregen toegang door deuren op te blazen en ze wisten precies waar het geld zich bevond , en tijdens hun vlucht werd er geschoten door hen op de achtervolgende politie , en ze dwongen een automobilist om zijn wagen af te staan , verder ken jij het verhaal toch , dus hier gaat het straks ook die kant op , dankzij ddb
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.