Drie personen gewond nadat auto in trens terechtkomt

2
Drie personen gewond nadat auto in trens terecht komt
De auto wordt door een sleepbedrijf uit het water gehaald.

Drie personen zijn zaterdagavond gewond geraakt in Suriname, nadat dit voertuig in een trens terechtkwam. Het gaat om een eenzijdig verkeersongeval dat plaats vond aan de Ronald Koorndijkstraat Noord, te Nieuw-Hannaslust Project.

Het voertuig reed over bovengenoemde weg gaande in de richting van de Dr. Paul Faveryweg, toen het mis ging. De bestuurder heeft vermoedelijk de controle over het stuur verloren, waarna het voertuig van de weg raakte en in de trens terechtkwam.

Twee volwassenen en een kind werden naar de Spoedeisende Hulp per ambulance vervoerd. Een sleepbedrijf werd ingeschakeld om de auto uit het water te takelen (foto).

De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek.


2 REACTIES

  1. Ik rijd al ruim 50 jaar auto en heb nog nooit de controle over het stuur verloren. Als ik rijd is mijn aandacht altijd en volledig op de weg gericht. Misschien is dit een wijze les voor al die Surinamers, die als een kip zonder kop rijden, gelet op het grote aantal “controle verloren over de besturing van de auto”. deze wijze les moet voortaan verdisconteerd worden in de rijopleidingen.
    Dus mijn waarde Surinamers: “Rijdt niet als een kip zonder kop” ter voorkoming dat je in een trens beland of kennis maakt met een EBS paal.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.