Slachtoffer steekpartij buiten levensgevaar: tienermeisje in verzekering gesteld

4
Gevangenis
Voorbeeldfoto

De 40-jarige C.T., die gisteren met haar eigen mes in de halsstreek werd gestoken en hevig bloedend werd aangetroffen lans de weg in Para, verkeert volgens de Surinaamse politie buiten levensgevaar. Zij is nog ter observatie opgenomen in het ziekenhuis.

Maandagavond raakte het slachtoffer betrokken bij een vechtpartij met de 16-jarige Carla K., waarbij de tiener de vrouw tijdens de worsteling met een mes in de halsstreek zou hebben gestoken.

Volgens de jeugdige ontstond er een schermutseling tussen haar en het latere slachtoffer, dat zelf gewapend met een mes op de verdachte afkwam. De verdachte verklaarde bij de politie dat het mes tijdens de worsteling de vrouw zou hebben geraakt, waardoor ze hevig begon te bloeden.

De tiener is toen uit vrees voor mishandeling van de plaats weggerend en meldde zich naderhand bij de politie van Rijsdijk. Ze is na afstemming met het Openbaar Ministerie in Suriname in verzekering gesteld.

Het slachtoffer werd badend in bloed met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp. Het motief van deze steekpartij is, dat het slachtoffer de verdachte verdenkt van diefstal.

De politie van Rijsdijk heeft het verdere onderzoek overgedragen aan Jeugdzaken. Carla blijft in voorarrest.

steekpartij in Suriname
De vrouw werd hevig bloedend aangetroffen langs de weg.

4 REACTIES

 1. Ga iets nuttigs doen, maar jullie gaan messen trekken. Ik wil wedden dat beide zwart zijn.
  Kijk hoe je geld kan vetdienen en geen idiote zaken doen.
  Snapt de zwarte niet dat ze verder in een hoek gedrukt worden???
  gemodereerd

 2. Deze 16 jarige is ook rijp voor een frisse duik vanuit het
  Bosje brug! Jammer dat er daar geen nijl krokodillen rond
  zwemmen, dan waren ze gelijk netjes opgeruimd. Dan hoeft de overheid niks te doen.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Het slachtoffer heeft het mes waarmee ze bijna mee geslachtofferd werd, zelf meegenomen naar de offerplaats. Carla heeft dus gewoon gedaan wat het slachtoffer van plan was te doen met her mes, ze handelde uit zelfverdediging. Het zal Nibte niet veel moeite kosten om Carla vrij te pleiten.
  gemodereerd

 4. Welke conclusie ik hieruit kan trekken is een enorme verandering van respect. In mijn tijd hadden we enorm veel respect voor ouderen. Zo erg zelfs dat toen ik een oudere vrouw naakt zag ik uit respect mijn ogen sloot. Ook ouderen hadden op hun manier respect voor kinderen en jongeren. Ik heb vaak billenkoek gekregen van ouderen, maar ben nooit door een oudere aangevallen met een wapen. Wat zijn we veranderd. En dat geldt niet alleen voor de jongeren, maar ook voor de ouderen, want ook ik heb mij schuldig gemaakt aan disrespect tegenover ouderen toen een oudere man mij had opgelicht voor een half miljoen euro. Ik heb het wel zoals mijn moeder mij geleerd heeft in stijl gedaan. Met advocaten.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.