donderdag, april 25, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieWegen nabij kantongerecht vandaag afgesloten vanwege 8 decemberproces

Wegen nabij kantongerecht vandaag afgesloten vanwege 8 decemberproces

-

Does Travel - naar Suriname

In verband met het te houden 8 decemberproces in hoger beroep vandaag in Suriname, zullen er enkele wegen en kruisingen nabij het kantongerecht worden afgesloten voor het verkeer. Dat heeft de Surinaamse politie bekendgemaakt.

Alleen de personen die binnen de afsluiting wonen, zullen worden toegelaten (bestemmingsverkeer). Ook de personen die voorkomen op de lijst van het kantongerecht zullen worden toegelaten.

De onderstaande wegen en of kruisingen zullen worden afgesloten, te weten:

  1. Henckarron- / Wulfingstraat
  2. Roseveldkade / Julianastraat
  3. Roseveldkade / Koniginnestraat
  4. Rosevelkade / Wulfingstraat.

De wegen zullen middels dranghekken en verkeersborden vanaf 06.00 uur v.m. tot na afloop van de zitting zijn afgesloten.

Op de verkeersdeelnemers wordt een beroep gedaan de aanwijzingen ter plaatse stipt op te volgen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
  1. Teh oen jere BOUTA,waaalamalla eh beevie.,..a schaakgrootmeester !…jullie spelen MENS ERGER JE NIET,wo las altijd.


    gemodereerd
  2. Ik ben voor de overwinning van het goede op het kwade. De molen maalt langzaam, maar zeker. Hopelijk is dit het sluitstuk van een onverwerkt nationaal trauma. Bewust of onbewust lijdt iedere Surinamer onder de gevolgen van deze zwarte bladzijde in de geschiedenis. De open wond zal ook nog ontsmet en behandeld moeten worden. Houd rekening met heftige pijnscheuten. Het heeft te lang geduurd.


    gemodereerd
  3. Wie is de Advocaat van DDB, hopelijk niet Mr: M.Nibte ?????
    Als dat zo is, dan is de kans dat deze M…….r vrij komt! Maar als gelovig mens zoals hij is, tenminste dat hoop ik. Zal hij als hij komt te overlijden, met groot feest in de hel worden ontvangen!

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  4. De rechters schijten in hun broeken, vanaf vandaag zijn ze allemaal vrij man! Ik durf te wedden, voor een fles Bleu Label!!!
    Dat heb ik gedaan, met een ”Vrienden” van mij.

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  5. Ondanks de enorme chaos die deze afsluitingen creeren. Word er niet nagedacht over dit probleem. Zodra er “belangrijke” gebeurtenissen plaatsvinden. Is het verkeer daar de dupe van. Meestal gebeuren deze zaken ook nog tijdens werkuren, in de spits! Dat gaat gepaard met een heleboel ellende. Is er echt geen andere oplossing??


    gemodereerd
  6. een paar ndp dna leden wilden erdoor maar de politie zei terug jullie , nou toen werden ze boos maar de politie greep in , ja deze ndp dna leden zijn de kontenlikkers van ddb


    gemodereerd
  7. Jacko , het is die zwerver kanhaai die alle paarse verdachten bij staat als advocaat , dit zeg toch al genoeg , en hij wil dat het gerecht 7 getuigen opnieuw moet laten spreken , want volgens die kontenlikker kanhaai van bouta is het niet waar dat de moorden met voorbedachte rade gedaan zijn , nou dus hij ontkent niet de moorden , want die zijn gepleegd , maar die rechters zullen op 17 augustus die getuigen dan weer aanhoren?? , en dan wordt het proces weer naar een latere datum verzet , hier in Suriname hebben we paarse rechters en die laten telkens het proces vertragen , let maar op deze massamoordenaar zal nooit in de gevangenis komen , en mocht er een god bestaan , dan bestaat hij/zij niet , de duivel zal winnen


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES