Actievoerders vragen Brunswijk om stekker uit coalitie te trekken

24

Vicepresident Ronnie Brunswijk is vanmorgen op de soundtruck van de actievoerders geklommen en heeft de menigte toegesproken. Hij beloofde daarbij dat zijn broer Leo Brunswijk, verschillende functies zal neerleggen zoals door de actievoerders geeist werd.

De aanwezigen scandeerden ook “pur’ a stekker”. Ze gaven aan dat hij in staat is en de macht heeft om de samenwerking met de VHP te stoppen en de regering van Suriname naar huis te sturen.

Brunswijk ging niet direct daarop in. Ondertussen zijn de actievoerders vast besloten om op straat te slapen en zo hun protest voort te zetten.


24 REACTIES

 1. En….Brunswijk durven ze niet uit te schelden. Maar als het de President van Suriname was geweest….
  Maar wel goed dat Brunswijk de mensen wel te woord staat daar scoort hij punten mee……
  gemodereerd

 2. Wat een stomme actie, Is juist Brunswijck zijn aanhang die voor de ellende zorgt. Die schreeuwers hebben geen verstand in hun kop en willen Suriname weer gijzelen door een gezochte criminele drugsdealer op de functie te zetten. Ze kunnen maar niet snappen dat we eindelijk wereldwijd weer een beetje aan het opkrabbelen zijn en dat dit allemaal aan Chan te danken is. Waar heeft Bouta en schoonzoon Hoefdraad alle gestolen miljarden gelaten,en waar heeft Brunswijck zijn miljoenen aan verdiend, waar hij nu als een big shot mee loopt te strooien. Als jullie gevoelig voor dat geld zijn, het is jullie eigen gestolen geld stelletje stommeriken.
  gemodereerd

 3. Wat heb je aan kudde schapen zonder een herder. Zijn bij voorbaat verdolgen tot onkruid!
  gemodereerd

 4. Brunswijk zal nooit de stekker eruit trekken noch de samenwerking met de VHP opzeggen simpel omdat Brunswijk President wilt worden van Suriname. Alleen de VHP kan hem dat beloven en Brunswijk die machtswellustig is en graag ook de eerste Marron wil zijn die de functie van president van Suriname zal bekleden.

  Neen Brunswijk zal Santokhi / VHP blijven steunen al weet hij (Brunswijk) dat de coalitie partner VHP een stel Raven en Haviken herbergt. Maar door zijn (Brunswijk) kort lontje en niet ontwikkelde geestelijk vermogen en grote mond zal hij niet worden gedragen binnen de ABOP.
  Ik denk dat belfort de stille kracht zal worden binnen de ABOP.

  Dus is het verzoek van het volk een brug te ver. De belofte van Brunswijk om zijn broer Leo zijn functies zal neerleggen valt nog te bezien.

  Brunswijk heeft zelfs Vorswijk opgeofferd voor de VHP.
  We zullen zien hoe het verder gaat.
  Ik hoopte mee te kunnen maken dat ze de regering naar huis sturen zoals het in andere landen gebeurt (Sri Lanka) maar daar zijn de Surinamers te schijterig voor.
  gemodereerd

 5. Zie je wel dat deze mensen een racistische inborst hebben? Ze hebben een andere agenda en worden aangezet om die Hindoestaan z’n functie als President te laten neerleggen. De zwartjes wilden vanaf het begin geen Hindoestaan als President. Ze gaan niet voor ontwikkeling ondanks dat ze weten dat noch Brunswijk, noch Bouterse het land uit de ellende kan halen.
  Brunswijk weet net zo goed als een ieder als hij die stekker eruit trekt dat hij nooit meer in het centrum van de macht komt. Deze mensen draaien een agenda van de Nationale Drugs Partij en gaan hem net zo makkelijk een mes in z’n rug steken.
  Volk van Suriname let op uw zaak.
  gemodereerd

 6. Slim is bravo niet, maar zo laag geletterd als de onrustsokers is hij niet om de sterker nu uit deze regeringscoalitie te trekken.

  Hij weet dat deze regeringscoalitie ondanks dat er fouten zijn gemaakt zij internationaal Suriname heel goed weer op de wereldkaart hebben geplaatst. Over de grote schulden met hoge renten bij crediteuren oplossingen zijn en dat Suriname straks meer kan doen voor de bevolking.

  Een andere regeringscoalitie zal het niet redden, omdat er geen andere keus is.

  Met ddb de moordenaar, dictator, die veroordeeld is, Suriname in grote schulden met hoge rentenn heeft gebracht bij crediteuren, eigen belang/ rijkfom voor zichzelf en gezin, coupplegers en billen likkers gaat het niets worden. IMF laat Suriname met haar grote schulden dan links liggen, geen zicht dat de armoede en ellende wordt opgelost en Surinamers in nog grotere armoede gaan leven.

  ddb en gezin maken vh SLM- vliegtuig weer hun prive yet en vliegen ermee naar Cuba, Venezuela, Equatoriaal Guinee, enz en de Surinsmers mogen stikken.

  Bravo weet wat het beste is dan deze kroeskoppen die zich creool noemen.Als je ze anders noemt worden ze heel boos.Vraag ze waar hun voorvaderen vandaan kwamen en als die zich creool noemen.
  gemodereerd

 7. Grappig , menigte vraag de vp de stekker te trekken uit zij vp schap en njang-patu
  gemodereerd

 8. Straatrovers, drugsdealers, drugsverslaafden,mensen die dagelijks niks produceren,luilakken en boutisten helpen Suriname naar de verdoemenis .
  gemodereerd

 9. Ik ben het volledig eens met deze eis. Ik vond ook dat de ABOP uit de regering moet.
  gemodereerd

 10. Voor de meerderheid hebben ze ze niet nodig. Ze waren alleen nodig voor de directe verkiezing van een president. Kunnen ze direct het kiesstelsel wijzigen, dan zijn ze nooit meer nodig.
  gemodereerd

 11. Goed zo brada, en nu CHAN zijn vrouw,ook eruit Kukkelen,….KUKKELEKUUUUUUUUUUUUUUUUUU
  gemodereerd

 12. Dat word wat in sranang.

  De vieze president word president.

  Nog meer verdoemenis in sranang.
  gemodereerd

 13. Iedereen die zich tot Brunswijk of Bouterse wendt omdat hij denkt dat deze twee ‘heren’ de oplossing hebben voor de problemen waarmee Suriname momenteel te kampen heeft, is helemaal GESCHIFT. Bunswijk en zijn grote vriend Bouterse hebben er op de eerste plaats voor gezorgd dat Suriname in zo’n grote @#$& zit en dan zou één van deze twee ‘heren’ het land redden volgens de actievoerende genieën?
  gemodereerd

 14. Is het waar dat er 30.000 spookambtenaren zijn die NIET werken maar wel elke maand salaris ontvangen!?!?!?
  Dat heeft DNA lid Cedric van Samsom gezegd op TBN prime Alert.

  Zo kan een land toch NOOIT, NOOIT, NOOIT NOOIT NOOIT EN TE NIMMER VOORUIT KOMEN!!!
  gemodereerd

 15. ha ha die paarse actievoerders , zijn allemaal lafbekken , nu kunnen ze schreeuwen , maar tijdens het ddb bewind hielden ze hun bek , want ze waren bang dat ze in de rug geschoten zal worden door het bewind , in december 1982 gebeurde dat ook he lafbekken , en jullie ddb zegt ook nog ze gingen op de vlucht
  denken jullie werkelijk dat brunswijk de stekker uit de coalitie zal trekken , ha ha ha paarse luiwammesen , hij is ook in staat om jullie wat aan te doen en dan is het protest verledentijd
  gemodereerd

 16. ” …
  De aanwezigen scandeerden ook “pur’ a stekker”. Ze gaven aan dat hij in staat is en de macht heeft
  … ”

  Dit moeten we niet onderschatten !

  Zoals eerder gezegd schaart dom-Suriname zich achter Brunswijk.

  Slim-Suriname,
  Wij zijn gewaarschuwd !
  Laten wij onze lessen leren van de afgelopen 40 jaar.

  Wij willen een beter Suriname.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !
  gemodereerd

 17. Lonny is niet gek en weet dat als ie die stekker eruit trekt, het avontuurtje van abop ten einde is. Bij nieuwe verkiezingen haalt de VHP geheid opnieuw de meeste stemmen en zal gezien haar ervaringen geen coalitie meer vormen met abop. Een samenwerking met de nps en kleine partijen ligt meer voor de hand. Persoonlijk denk ik dat het beter is voor het land want dan zijn we af van het etnisch gel..l
  De nationale dagoe partij zal de grote verliezer zijn, want daar zitten allemaal losers die het volk in diepe ellende hebben gestort.
  gemodereerd

 18. De afgelopen drie dagen zijn er opvallend veel minder straatroven,woning inbraken en verkrachtingen geweest in en rond Paramaribo .ELK NADEEL HEEFT ZIJN VOORDEEL.
  gemodereerd

 19. Het is duidelijk dat elke coalitie-partij zijn eigen weg opgaat.
  Deze is alleen maar gefocust op het presidentschap. Abop heeft geen kader, de enige die ik goed vind is justitie, de rest is rommel. PL lift overal gratis mee.

  Nps roept de regering op, whoehahaha, wat een trieste bedoeling. Je zit toch zelf in de regering. Daarom komt nps nooit meer terug. Jullie hebben jullie ziel verkocht aan de duivel, en zijn met gestrekte benen in de racistische conspiracy getrapt.

  Het bloed kruipt waar het niet gaan kan.
  Zware identiteitscrisis.
  Ik ben benieuwd als het tijdens Front ook zo aan toeging. Nooit iets gehoord/gelezen.
  gemodereerd

 20. Brunswijk vecht voor z’n macht.
  Hij is tegen de zetelverdelingshervorming per district.
  Hij is het slachtoffer van de ambities van broer Leo.
  Hij vreest dat de NDP zijn aanhang gaat wegsnoepen.
  Wie zegt dt politiek bedrijven makkelijk is?
  Politici zijn best wel vindingrijk en leugenachtig.
  gemodereerd

 21. Haha
  Van pur broeku naar pur stekker.

  De overtreffende trap luidt nog steeds:
  Dom – dommer – domst – boutist

  Zal “abopper” ook genomineerd worden ?

  Tja go. Set kong.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !
  gemodereerd

 22. mul , de grootste leugenaar is jou vriend ddb , en als jij van die massamoordenaar houdt dan ben jij ook een leugenaar , maar dat ziet iedereen al hier op wtk
  en mul jij en jou paarse vrienden hier gaan zeker volgende week vrijdag 29 juli dat jullie baas weer moet verschijnen voor het gerecht over de decembermoorden stennis maken en weer schreeuwen , ja dat is het enige wat de paarsen kunnen , werken ho maar he mul
  gemodereerd

 23. Wilco 20 juli 2022 Bij 23:33
  Straatrovers, drugsdealers, drugsverslaafden,mensen die dagelijks niks produceren,luilakken en boutisten helpen Suriname naar de verdoemenis .
  ==============================

  Helemaal eens, kort en krachtig.
  Maar het ergste hierin is dat ze worden aangezet door mensen van de sterke arm hermandad in Suriname die oprecht het goede voorbeeld zouden moeten geven. Deze lieden zouden op staande voet ontslagen moeten worden. In plaats dat ze voor rust in de samenleving zorgen, zitten ze de boel op te jutten met alle gevolgen van dien.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.