donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieDoodgeschoten arbeider had niets te maken met diefstal kippenzaak

Doodgeschoten arbeider had niets te maken met diefstal kippenzaak

-

Does Travel & Cadushi Tours

De arbeider die op donderdag 14 juli aan de Magentakanaalweg in Suriname werd doodgeschoten door zijn werkgever Juvradj J. (38), had niets te maken met diefstal bij de kippenzaak waar hij werkte. Dat blijkt uit het politionele onderzoek.

Volgens de verdachte werkgever merkte hij steeds kasverschillen op, maar stelde hij nooit een onderzoek in. Pas toen hij zijn arbeider Boy met een mobiele telefoon zag ging hij op onderzoek uit, omdat hij wist dat die arbeider niet in staat was om zo een telefoon aan te schaffen.

In verband mrt zijn eigen onderzoek, werden alle werknemers van hem in een loods gebracht, waar hij ze confronteerde met de kasverschillen. Ze werden allemaal onder bedreiging van een vuistvuurwapen aan de tand gevoeld. Onder dwang verklaarde Boy, dat de kassierster het geld zou hebben ontvreemd en onderling zou hebben verdeeld.

Na de confrontatie maakte Juvradj de roldeur voor de kassierster en haar man open, waarna de arbeider in kwestie de kans zag om te vluchten. Tijdens de vlucht schoot de ondernemer gericht op de arbeider, die geraakt werd in zijn rug.

Hij werd ter hoogte van het Boma Starveld bebloed langs de weg aangetroffen door een voorbijganger. Aan hem vertelde het slachtoffer, dat hij door zijn baas was neergeschoten. Kort daarna is het slachtoffer ter plaatse komen te overlijden.

De politie had in verband met dit onderzoek in eerste instantie vijf personen aangehouden te weten de ondernemer zelf, zijn echtgenote, de kassierster, haar partner en de arbeider Boy. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie werden de overige vier in vrijheid gesteld, terwijl Juvradj in verzekering werd gesteld.

Het wapen waarmee de ondernemer zijn arbeider heeft doodgeschoten is op aanwijzing van Juvradj thuis bij hem teruggevonden en in beslag genomen. Hangende het onderzoek blijft Juvradj in voorarrest.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

10 REACTIES
 1. Oog om oog, niet al te veel ophef maken: ” gewoon een kogel
  door zijn kop jagen”. Make long story short, shoot the Monkey
  down mother F#cker !!!!!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 2. Jammer dat deze ondernemer opgesloten zit, hij zou een degelijke bijdrage hebben kunnen leveren bij de bewaking van het Surinaams geld. Het einde nadert voor deze ondernemers en ze zullen iedere cent 2 keer moeten omkeren alvorens deze uit te geven.


  Maak melding

 3. Juvradj, wees gerust; gelukkig heb je nog altijd Nibte.
  Maar helaas garandeert dat niet een zorgeloos verder bestaan van je leven. Gewetenswroeging zal je blijven achtervolgen met al gevolg dat je er zelf een eind aan maakt d.m.v. één enkele schot door je kop.


  Maak melding

 4. JZwartmans, waarom haal je nu de afkomst (al of niet cynisch bedoeld) van de betrokken personen, bij deze misdrijven, niet aan? Heeft het misschien te maken met racisme of met het ontbreken van foto’s van het slachtoffer en de verdachte?


  Maak melding

 5. Hij komt spoedig vrij. Let maar op.
  Deze groep wordt beschermd door de ambtenaren van politie en justitie.Daarom zitten er zoveel medewerkers op dat ministerie.
  Op de rechtszitting zal de rechter een zogenaamde vormfout in het requisitoir van het OM ontdekken en de crimineel uiteindelijk vrijspreken.


  Maak melding

 6. Ik vraag me af hoeveel celstraf deze gast zal krijgen? Aangezien hij het recht in eigen handen heeft genomen en iemand bewust heeft gedood/vermoord! De tijd is gekomen voor een grote opruiming van de corrupte bende binnen het ministerie en de presidentiële top@@ weg ermee stelletje racistische boeven! Opo kondre mang oen Opo!

  #B1


  Maak melding

 7. Het land gaat naar de afgrond. Een werkgever die zijn eigen personeel doodschiet voor een kastverschil. Het moet niet gekker worden in Suriname. Bouta is weg en nu zitten we met een paar gespuis die denken alles te kunnen maken en mensen leven niet respecteren.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES