dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRehabilitatie Henarbrug vandaag van start

Rehabilitatie Henarbrug vandaag van start

-

Does Travel - naar Suriname

In verband met de rehabilitatie van de Henarbrug in het district Nickerie, zal er vandaag een aanvang worden gemaakt met de werkzaamheden. Deze vinden dagelijks plaats van 08:00u tot 17:00u gedurende een periode van drie weken tot een maand, meldt het Korps Politie Suriname.

Vanwege het feit dat machines tijdens de werkzaamheden op de brug zullen staan, wordt een beroep gedaan aan het vrachtverkeer om na 17:00 uur daarvan gebruik te maken.

Ter plaatse zullen er aanwijzingsborden zijn, maar ook de politie zal daar aanwezig zijn om de nodige richtlijnen te geven.

Op de weggebruikers wordt dus een beroep gedaan om daarmede rekening te houden en hun medewerking te verlenen door de aanwijzingen ter plekke stipt op te volgen, meldt de Surinaamse politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
 1. Alle wegen worden in orde gemaakt ter voorbereiding van een grootscheepse evacuatie naar
  Guyana. Ik ben benieuwd hoeveel regering gezinde de Henarbrug zullen helpen bewaken.
  Militaire strategie, van onnozele regeerders kan je zo doorzien.
  Als Chanika denkt dat Guyana zijn beschermoord wordt kan hij het vergeten. Guyana zal bij een eventuele invasie van drie kanten worden aangevallen, waardoor zij zullen kiezen voor neutraliteit. In moeilijke tijden leer je je vrienden kennen, maar vrienden die je in een moeilijk parket zetten, omdat ze internationale regels aan hun laars lappen, zullen je de afgrond inboren.
  Wie de bal kaatst moet hem terug verwachten, en belofte maakt schuld. Deze regering heeft een grote schuld in te lossen bij het volk van Suriname, en er is geen weg terug, het is vechten of verzuipen.
  Op de lijst van corrupte leiders zal straks de namen staan van de president van de Republiek Suriname. Mijn advies leiders, laat nieuwe foto’s maken zodat jullie er goed uitzien op de verzoek lijsten van Interpol.
  De Wijdenbosbrug moet dag en nacht worden bewaakt, zodat de hoogvliegers van deze regering geen tuimeling gaan maken.


  gemodereerd
 2. Is het nou rehabilitatie of gewoon Renovatie??
  Volgens mij het laatste….
  En is het nou Electricitatie of gewoon Electriciteit…
  Sranang mang,…oe tja deng…..soso lafoe…


  gemodereerd
 3. tide sinds vandaag horen we pas wat van jou , waar was je tussen 2010-2020 , toen was je er nog zeker niet he of ben je van esde of van tra esde of ben je nu pas wakker slaapkop


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES